Hotel het Arresthuis

Bedrijf te bezoeken

Wij bieden een leuke rondleiding aan gegeven door een van onze medewerkers door Het Arresthuis.

De duur van de rondleiding is ongeveer 30 min. U zult informatie krijgen over de geschiedenis en een kijkje nemen in de verschillende prachtige hotelkamers. We sluiten de rondleiding af met koffie en vlaai.

Hotel het Arresthuis
Pollartstraat 7
6041 GC ROERMOND

Lid VVV

Ook op deze locatie

Restaurant Roermond : Damianz

Restaurant Damianz in Hotel het Arresthuis was de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam.

Het Arresthuis

Hotel Roermond e.o : Het Arresthuis

De voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam. Nu een luxe hotel, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten. Het duurzame hotel is trots op zijn Green key certifikaat "goud".

Arresthuis

Vergaderen Roermond e.o : Het Arresthuis

Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen.

Arresthuis

High Tea Roermond : Hotel het Arresthuis

Elke dag heeft u de mogelijkheid om te genieten van onze High Tea. In Hotel het Arresthuis Roermond.