High Tea Roermond : Hotel het Arresthuis

High tea

Elke dag heeft u de mogelijkheid om te genieten van onze High Tea. In Hotel het Arresthuis Roermond.

Met een gezelschap of lekker met zijn tweeën. Onze High Tea bestaat uit verschillende luxe thee soorten en dagverse lekkernijen, zowel zoet als hartig, waar u gedurende 2 uur van kunt genieten. De High Tea is inclusief koffie, thee, water en verse jus d'orange.

High Tea Roermond : Hotel het Arresthuis
Pollartstraat 7
6041 GC ROERMOND

Ma-zo: 12:30 - 14:30 uur.

Lid VVV

Ook op deze locatie

Restaurant Roermond : Damianz

Restaurant Damianz in Hotel het Arresthuis was de voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam.

Het Arresthuis

Hotel Roermond e.o : Het Arresthuis

De voormalige gevangenis van Roermond. Ooit de plek, waar niemand vrijwillig kwam. Nu een luxe hotel, waar iedereen zich met liefde zal laten opsluiten. Het duurzame hotel is trots op zijn Green key certifikaat "goud".

Arresthuis

Vergaderen Roermond e.o : Het Arresthuis

Het Arresthuis beschikt over 4 vergaderzalen, zo is er Het Pleidooi, een boardroom geschikt voor 6 personen en Het Archief, een vergaderruimte geschikt voor 16 personen.

Het Arresthuis

Hotel het Arresthuis

Wij bieden een leuke rondleiding aan gegeven door een van onze medewerkers door Het Arresthuis.