Het Spikkerdal

Camping, Buitenterras

Het Spikkerdal is een boerderijcamping en terras in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons boerderijterras is een rustpunt tijdens uw wandeling of fietstocht.

Verder bieden ons terras en onze camping talloze mogelijkheden om te genieten in Midden-Limburg en daarbuiten. Ons bedrijf is gelegen aan de oostkant van Roermond. Vanuit het Spikkerdal is Duitsland dus heel eenvoudig te bereiken, maar ook België is makkelijk te bezoeken.Het Pieterpad komt voor de deur voorbij, en dus is het Spikkerdal voor veel wandelaars dan ook een zeer gewaardeerde rustplaats. Ook voor fietsers is ons boerderijterras een bezoek waard.

De boerderij van Het Spikkerdal is nog steeds in bedrijf. Pieter en Marleen Theelen zorgen voor de boomgaard en de groente- en fruitwinkel. De camping bevindt zich dan ook in de boomgaard.

Het Spikkerdal
Spik 165a
6042 KT ROERMOND

Toelichting: De camping is ieder jaar geopend van 1 april t/m 31 oktober.
Restaurant is het gehele jaar geopend, op uitzondering van maandag.

Restaurant (voor gasten)

Ook op deze locatie

Beachclub Degreez

Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud

Bij Fun Beach The Beach in Panheel beleef je de perfecte zomerdag boordevol waterplezier. Heerlijk ontspannen in een prachtig natuurbad met kraakhelder zwemwater, omgeven door een parelwit strand en groene ligweiden.

Fun Beach

Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Fun Beach

Fun Beach Watersports

Bij Fun Beach The Beach tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier het hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten die het bloed gegarandeerd sneller doen stromen.

Fun Beach Group Events

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, en de unieke ligging aan het mooiste strand van Limburg zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.