Ontdek meer

 

Hap & Trap Maasstadjes fietsroute - grensoverschrijdend

Fietsroute

Route: ca. 71 km hele jaar door te fietsen. VVV Midden-Limburg, heeft in samenwerking met een aantal horeca-ondernemers, een Hap en Trap Maasstadjes fietsroute samengesteld; een fietsroute met onderweg 3 culinaire stops op bijzondere terrassen/horecagelegenheden.

Diverse afstanden (40 km / 57 km / 71 km)
De route kan gestart worden bij de VVV’s in Roermond, Thorn en Stevensweert en wordt aangeboden in diverse afstanden. 
                                                
Opgelet:
Omdat in de rode fietslus een oversteek met veerpont is opgenomen, tussen Ophoven (B) en Ohé en Laak (NL) € 1,00 per oversteek, is deze lus dagelijks mogelijk in de maanden mei t/m september. In de maanden april en oktober alleen in het weekend. Check de juiste vaartijden van het pontje tussen KNP 22 (B) en KNP 01 (NL) via: www.rondjemethetpontje.nl

Je kunt via de vaste brugverbinding bij Maaseik (B) tussen KNP 24 en KNP 13 (NL) de route zonder gebruik van het fiets- en voetveer het gehele jaar fietsen.

Vanuit Thorn of Stevensweert: ca. 40 km of 57 km.
Vanuit Roermond: ca. 57 km.
Wil je de complete route (uitgebreid met lus naar het Belgische Maaseik), dan is de lengte ca. 71 km (hele jaar door te fietsen). Een ideale route voor de e-bike!

De Maasstadjes route leidt door het bijzondere Maasplassen gebied met prachtig natuurschoon en pittoreske dorpjes, met tal van monumenten die herinneren aan de rijke historie. Tijdens deze grensoverschrijdende route maak je een klein uitstapje naar België. Om weer terug in Nederland te komen wordt er een oversteek gemaakt met een fietspontje.

Consumpties zijn voor eigen rekening, en dienen ter plekke contant afgerekend te worden.

Hoe werkt het?
De Hap & Trap Maasstadjes fietsroute is te koop voor € 12,95 bij de VVV /webshop. Je ontvangt dan een routebeschrijving, duidelijk kaartje, en 3 vouchers die onderweg bij de deelnemende horeca-ondernemers ingeleverd kan worden. Consumpties zijn niet in de prijs inbegrepen en zijn voor eigen rekening.

Bestel hier de route in de webshop van VVV Midden-Limburg

Contactgegevens

Hap & Trap Maasstadjes fietsroute - grensoverschrijdend
Markt 17
6041 EL ROERMOND
Nederland