Ontdek meer

 

Groepsuitje Limburg

Dagarrangement

Voor een jubilaris, bedrijfsuitje, vergadering, familie-, bedijfsfeest, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, lunch of diner, verjaardag, of teambuildingsactiviteit, bij Groepsuitjelimburg.nl is het altijd een feestje!

Wordt het lachen met Linda en haar crew tijdens "Ik hou van Holland", gaat u met uw team voor de meeste bitterballen bij “Wie is de Mol?”, of kiest u liever voor een uitdagende strijd in ons nieuwste spel “The Battle”?
Voor een jubilaris, bedrijfsuitje, vergadering, familiefeest, bedrijfsfeest, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, lunch of diner, verjaardag, of teambuildingsactiviteit, bij Groepsuitjelimburg.nl is het altijd een feestje! 

Een greep uit onze activiteiten: Spoedcursus boer worden, Levend tafelvoetbal, Meerkampen, Crazy funtour, 4 op een rij aan de bungy jump, Fierljeppen, Wie is de mol in en outdoor, The Battle, Jongens VS Meisjes, Excursie Boerderij van de toekomst, Ik hou van Holland, Tandem, Step en Fietsmix tochten, Vergaderen etc.
Het is voor ons een leuke uitdaging om een programma naar wens voor u te maken, of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren. 

Kom en Geniet van de leuke activiteiten, warme, stijlvolle sfeer en heerlijke hapjes en drankjes. Volop Outdoor en indoor activiteiten. We informeren u graag over alle mogelijkheden.

Wij staan samen met ons team van enthousiaste medewerkers graag voor u klaar.
Zien we u binnenkort?
Midden in Limburg 3 minuten vanaf de  A2 in Nederweert.
De groepsuitjes zijn gedurende het hele jaar te boeken.
Groepsuitjes zijn er voor iedereen!

Mogelijk voor groepen vanaf 10 tot 400 personen.

Contactgegevens

Groepsuitje Limburg
Vrijkebomenweg 9
6035 SC OSPEL
Nederland
0495 641 999

Ook op deze locatie

Boerenspellen - Boerenfrisbee

Boerenspellen - Boerenfrisbee

Peelkolderstepsafari ook te reserveren met kleine groepen v.a. 2 personen.