Ontdek meer

 

Groepsaccommodatie/ Vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Achterhuys

Groepsaccommodatie

De 13-persoons Groepsaccommodatie/vakantiewoning de Heerenhof 't Achterhuys is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het 'Landgoed Rozendaal'.

Sinds 1970 is natuurbeschermer Stichting het Limburgs Landschap eigenaar van Landgoed Rozendaal en enkele oude hoeves die zich in het natuurgebied bevinden, waaronder dit juweeltje 'Hoeve Heerenhof.´

Via de voordeur loopt u meteen de lichte woonkamer in van vakantiewoning Heerenhof 't Achterhuys. Hier is een ruime zithoek ingericht. Aangrenzend aan de woonkamer is er een 2-persoons beneden slaapkamer met eigen badkamer voorzien van douche en toilet.
Via een doorgang komt u in de grote leefkeuken van de Heerenhof 't Achterhuys. Hier is de open trapopgang naar boven. Verder is er een klein zithoekje ingericht rondom de houtkachel waar u heerlijk van een glaasje wijn kunt genieten. En natuurlijk is er een volledig ingericht bourgondische keuken aanwezig.

Dat vakantiewoning Heerenhof 't Achterhuys het voormalige schuurgedeelte van de boerderij was, is terug te zien aan de hoge half ronde raampartij in de leefkeuken. Hier kunt u de tuindeuren openzetten en op het terras genieten van de natuurgeluiden van buiten.

Op de bovenverdieping heeft Heerenhof 't Achterhuys nog eens vier slaapkamers; drie 2-persoonsslaapkamers en één 4-persoonsslaapkamer, allen voorzien van 1-persoons boxspringbedden. Ook is er nog een badkamer met douche, toilet en wasbak.

In alle slaapkamers ziet u het vakwerk met leemstuc terug, en op de overloop liggen nog 2 grote houten dakdragers op de vloer. U slaapt dus letterlijk tussen het vakwerk!

De vakantiewoning is gelegen aan de rand van het bos, aan het eind van een onverharde weg op het natuurgebied Rozendaal. Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen want het natuurgebied is circa 280 ha groot! Het natuurgebied kent een afwisselend landschap van loof en naaldbos, akkers en graslanden, vele onverharde wegen en lanen vol oude bomen.

Verder staat Landgoed Rozendaal bekend om zijn kleurrijke akkers vol knalrode klaprozen, korenbloemen en kamille. Vlakbij de vakantiewoning de Heerenhof 't Achterhuys ligt de ruïne van kasteel Montfort, waar het natuurgebied vroeger bij hoorde. Een van de torens is recent gerestaureerd. 

De vakantiewoningen Heerenhof 't Voorhuys en de Heerenhof 't Achterhuys zijn zeer geschikt om gezamenlijk te reserveren als een 24-persoons vakantiewoning. De woningen zijn weliswaar volledig gescheiden, maar de eetruimte van Heerenhof 't Voorhuys is prima geschikt om met 24 personen te dineren!

Contactgegevens

Groepsaccommodatie/ Vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Achterhuys
Rozendaal 1
6065 NE MONTFORT
Nederland
043 455 9075

Openingstijden

Ma-vr: 09:00 - 21:00 uur,
za, zo: 12:00 - 17:00 uur,
Toelichting: Kantoor van Beaujean Vacances is door de weeks geopend van 09:00 tot 21:00 uur. Het kantoor van Beaujean Vacances op zaterdag & zondag geopend van 12:00 tot 17:00 uur.