Ontdek meer

 

Fun Beach Event Group Events|Teambuilding Limburg

Overige buitensport

Fun Beach Group Events, het in-house eventbureau van het Fun Beach Event & Leisurepark, is al 30 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg. Door de prachtige ligging aan het water en het strand is dit recreatiepark de ultieme setting voor de meest gekke, spannende en originele groepsuitjes. Sportief of educatief, inspannend of ontspannend, indoor of outdoor: meer dan 100 verschillende activiteiten zijn mogelijk. Of je nu op zoek bent naar een leuk bedrijfsuitje, een ludieke vrijgezellendag, een gezellige familiedag of een schoolreisje in Limburg: Fun Beach Group Events creeert

Samen met je teamgenoten moet je zien te overleven met de elementen uit de natuur. Er is geen seconde te verliezen, dus is het zaak om meteen de handen uit de mouwen te steken.

In diverse survivalonderdelen wordt duidelijk welk team het best samenwerkt. Door middel van pittige, uitdagende en hilarische opdrachten wordt het uiterste van de deelnemers gevergd. Bouw binnen een mum van tijd een schuilhut. Ga gewapend met pijl en boog op jacht. Zet zelf een waterleiding in elkaar, want op dit verlaten eiland komt geen water uit de kraan. Probeer desnoods de bewoonde wereld te bereiken met behulp van een zelf gebouwd vlot.

Over teambuilding gesproken! Één ding is zeker: zonder inzicht, creativiteit, lef, doortastendheid en doorzettingsvermogen komen jullie niet ver. Wie lukt het om het hoofd boven water te houden in deze genadeloze survival of the fittest in Limburg. 
 

Contactgegevens

Fun Beach Event Group Events|Teambuilding Limburg
Velkenskamp 1
6097 NN HEEL
Nederland
0475 579 085

Openingstijden

Ma-zo: 10:00 - 19:00 uur.

Faciliteiten

Sportattributen te leen
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
nee
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Betaalmogelijkheden
PIN