Ontdek meer

 

De Toerist

Mini-camping

Welkom bij mini-camping- Restaurant-terras-recreatie tuin 'De Toerist'.

Wie vanuit Weert richting Tungelroy rijdt, kan er niet omheen. De Toerist is al sinds jaar en dag bekend tot ver over de grenzen van Weert en omstreken.
De Toerist onder leiding van Frank en Rona Dankers. Het resort voor de ouders en de eeuwige pret beleving voor de kinderen.

In april 2018 is het zover! Na lang werken gaan we openen met Mini-Camping De Toerist. Direct naast het restaurant openen wij de camping met 25 staanplaatsen. Alle plaatsen zijn 140m2 groot en bieden plaats voor de camper, caravan of tent. Het sanitair gebouw bestaat uit 4 doucheruimtes en 4 toiletten en 2 wastafels. Uiteraard hebben wij ook aan de kleintjes gedacht met een apart kindergedeelte.

Bij ons restaurant kun je terecht voor een heerlijke maaltijd. Volop keuze is er in menu’s voor de kids tot een uitgebreide keuze aan heerlijke voor-, hoofd-, en nagerechten. Maar ook een lekker drankje met een borrelhapje serveren wij graag. Bij ons restaurant bieden wij een mooi groot terras met daarom heen volop speelgelegenheid voor de kinderen. Natuurlijk alles op een afgesloten terrein, dus veilig.

Weert is een middelgrote stad met veel mogelijkheden voor vertier. Het gezellige centrum nodigt uit voor sfeervol winkelen bij één van de speciaalzaakjes of lekker terrasje pikken op één van de vele pleinen. De Toerist ligt aan de rand van Weert, bij veel grote natuurgebieden. Ga lekker wandelen of fietsen in het vlakke deel van Limburg en maak daarbij gebruik van het routenetwerk. Simpel en goed!
Je bent van harte welkom!

Contactgegevens

De Toerist
Maaseikerweg 280
6006 SH WEERT
Nederland
0495 563 111
0495 563 111

Faciliteiten

Restaurant (voor gasten)
ja
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Internetverbinding
WiFi
Midgetgolf
Ja
Speelveld
ja
Zwembad in/op accommodatie
Buiten
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
In/bij bos
ja
Afstand tot centrum dorp/stad
0.4 km
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Reserveren
reserveren aangeraden