Ontdek meer

 

Camping Venlo/Roermond e.o.: SVR Seniorencamping 't Vossenveld

Camperstandplaats

Bent U op zoek naar een camping waarbij ruime staanplaatsen en een goed onderhouden modern sanitairgebouw de boventoon voeren? Dan is bij uitstek seniorencamping 't Vossenveld een geschikte locatie die is voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een comfortabel verblijf voor de actieve senior. Seniorencamping 't Vossenveld is gelegen in het dorp Egchel in het gebied de 'Gruise Epper' waar de afwisseling van akkers, houtwallen, weilanden en bosgebied kenmerkend zijn.

De rustige camping is voorzien van ruime campingplaatsen, verwarmd en uitermate goed verzorgd sanitair, gratis draadloos internet en nog vele andere luxes. Daarnaast is er ook een speeltuintje aanwezig voor de (klein)kinderen en is de camping ook geschikt voor mindervaliden. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw voertuig te parkeren bij uw kampeermiddel, wat bij veel andere campings niet is toegestaan. Hierdoor hebt u deze altijd direct bij de hand, wat in de praktijk vaak erg handig blijkt.

Camping 't Vossenveld bevindt zich precies tussen de steden Roermond, Venlo en Weert in. Geniet van de omliggende natuur en maak gebruik van de vele fiets- en wandelroutes of bezoek een restaurant in de omgeving en proef van de echte bourgondische sfeer.

Kiest u voor een SVR (Stichting Vrije Recreatie) camping in Limburg, dan bent u verzekerd van een gezellig verblijf op de camping bij een (verbouwde) boerderij.

Contactgegevens

Camping Venlo/Roermond e.o.: SVR Seniorencamping 't Vossenveld
Roggelseweg 131
5987 NC EGCHEL
Nederland

Openingstijden

Di 24 maart 2020 t/m do 15 oktober 2020
ma-zo: geopend.