Ontdek meer

 

Cafe Weert : De SooS

Brasserie/Lunchroom

De SooS is het beste thuis als je uit bent op elk moment van de dag. Stadscafe, restaurant en evenementenlocatie. Zin in vers gemalen koffie met gebak na een actieve ochtend? Toe aan een heerlijke cocktail met lekker hapje eten na het shoppen? Dan ben je bij ons op de juiste plek.

Neem plaats aan de bar, voor het raam, bij de haard of in het bijzondere presidentenkamertje en geniet van de heerlijk gerechten op onze kaart. Bij mooi weer is het terras met zicht op de oude markt en alle passanten een geweldige plek om te vertoeven.

'Het beste thuis als je uit bent'
Onze gerechten zijn op ieder moment van de dag te bestellen, dus één kaart de hele dag door. We volgen hierin de behoefte van onze gast. Soms wil je ’s middags lekker tafelen met elkaar, soms heb je ’s avonds genoeg aan een kop soep met brood. We hanteren ook geen standaard indeling van voor-, hoofd– en nagerecht, maar bieden allerlei keuzes die samen een maaltijd vormen. Zo kun je een palet aan gerechten (in kleinere porties) proeven.

De SooS organiseert geregeld zelf ook events met lekker eten, muziek en/of entertainment. Hou de Facebook pagina en de website in de gaten.

Bijeenkomst of feest

De SooS heeft sfeervolle, multifunctionele ruimtes die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen, bijeenkomsten, presentaties, workshops, een besloten lunch of diner, borrels, trouwerijen en andere feestjes met een capaciteit tot circa 300 personen. We denken graag met je mee om je (besloten) partij tot een beleving te maken, waar nog lang over zal worden nagepraat!

Bij de SooS gaan we voor persoonlijk contact, gastvrijheid en kwaliteit, wij zijn gastheer/vrouw van alle gasten. De omgeving, midden op de markt en tegenover de statige St. Martinuskerk, ondersteunen ons om de SooS een bruisend centrum te laten zijn voor ontmoeten, inspireren en genieten. Faciliteiten voor presentatie zijn aanwezig en we hebben een breed assortiment aan mogelijkheden voor hapjes (van bitterbal tot luxe hapje). Ontvangst met glas bubbels & amuse van de chef…klinkt goed toch?

Onze keukenbrigade levert uiteraard maatwerk, maar we doen graag een suggestie voor het event. Foodsharing v.a. € 25,00, 3 gangen diner vanaf € 26,95, hapjes arrangement vanaf € 2,25 of een lunchbuffet vanaf € 10,00 

Openingstijden

Wo: 11:00 - 20:00 uur,
do, vr: 11:00 - 00:00 uur,
za: 10:00 - 00:00 uur,
zo: 12:00 - 20:00 uur,
Toelichting: Einde gezelligheid is onze sluitingstijd en we ontvangen u graag voor diner tot 20.00 uur. Actuele openingstijden of events zie website.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
ja
Parkeren bij accommodatie
nee
Huisdieren
Huisdieren alleen aan de lijn
Betaalmogelijkheden
PIN
Reserveren
reserveren aangeraden in hoogseizoen

Ook op deze locatie

De Soos

de SooS

Brasserie, vergaderruimte, evenementen- en feestlocatie. Samen komen en samen zijn gaat bij de SooS hand in hand met genieten van heerlijke wijn, speciale bieren en lekker eten.