Ontdek meer

 

Buitencentrum De Pelen/Staatsbosbeheer

Bezoekerscentrum, Dagarrangement

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een product uit de winkel. En: 10% korting op de Doe- en Ontdektocht het Kabouterpad op vertoon van de Limburg Card.

Buitencentrum De Pelen is het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel. Of je nu een wandelroute zoekt of mee wil doen met een georganiseerde activiteit, De Pelen is het startpunt.

Voor gezinnen met kinderen zijn er de Doe Ontdekpaden te huur; het Kabouterpad voor kleuters, de Billy Bell Doekoffer en de Hulpboswachteracademie voor grotere kinderen. Met een opdrachtenboekje en een tas vol materialen kun je samen de Peel ontdekken. In het Buitencentrum vind je verder een winkel met originele cadeaus, boeken, kaarten, souvenirs en streekproducten en een inpandige horeca met terras en een grote picknickweide.

Voorwaarden: m.u.v. boeken en kaarten. 

Terug naar het totaaloverzicht Limburg Card aanbiedingen

Contactgegevens

Buitencentrum De Pelen/Staatsbosbeheer
Moostdijk 15
6035 RB OSPEL
Nederland

Openingstijden

Ma: gesloten di-zo: 10:00 - 17:00 uur.

Ook op deze locatie

Groote Peel

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

De Groote Peel is een gebied als geen ander. Het is geen bos, geen heide, geen polder. Peel betekent moerassige plek. En drassig is het hier. Door een leemlaag kon het water niet goed wegzakken.

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

Het Buitencentrum De Pelen geeft informatie over het Nationaal Park De Groote Peel.

Vergaderen Weert e.o : Peelboerderij Buitencentrum De Pelen

Vergaderen Weert e.o : Peelboerderij Buitencentrum De Pelen

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te vergaderen in de buurt van Weert? Zoek je een plek om buiten de gewone werkomgeving, op een rustige plek waar u tussentijds een ontspannen wandeling in de natuur kunt maken om inspiratie op te doen? Of andere bijeenkomsten, denk aan heisessies, workshops,of koffietafel. Dan is De Peelboerderij een uitstekende keuze.