Ontdek meer

 

Brasserie De Maasnimf

Buitenterras

Brasserie De Maasnimf is een gezellig, kindvriendelijk familierestaurant aan de Jachthaven Heerenlaak in Aldeneik (Maaseik). De Maasnimf beschikt over een bediend terras met uitzicht op de prachtige jachthaven en recreatieplas.

Brasserie De Maasnimf is een gezellig, kindvriendelijk familierestaurant gelegen aan de Jachthaven Heerenlaak in Aldeneik vlak bij Maaseik in Belgisch Limburg. Brasserie De Maasnimf beschikt over een royaal terras met vriendelijke bediening en uitzicht op de prachtige jachthaven en recreatieplas.

Brasserie De Maasnimf is vrij toegankelijk voor iedereen. De campingbewoners en jachteigenaren kunnen door middel van een chip doorrijden en op het terrein parkeren. Bezoekers van buitenaf is het mogelijk buiten het hek te parkeren en te voet de aanduidingsborden Maasnimf te volgen via de aangegeven voetgangerspoort aan de linkerzijde van de slagbomen.

Bij reservering is er een code via ons beschikbaar, met deze code kunt U dan doorrijden tot de parkeerplaats dichtbij onze zaak.

Deze doorgang is ook per fiets en motoren toegankelijk, deze kunnen doorrijden tot aan het terras via het doorgaande pad en kunnen de motor of fiets daar neerzetten.

Free wifi is overal bij De Maasnimf beschikbaar.

Bij ons zijn honden toegestaan,mits aangelijnd. Voor drinkwater is er een voorziening naast de ingang.

Rookverbod

In de Maasnimf geldt voor binnen een algeheel rookverbod, maar inpandig is een rookruimte aanwezig welke is aangegeven in onze zaak en U bij mindere weersomstandigheden gewoon binnen kan roken.

Bij de Maasnimf is vrijwel alles mogelijk, van dineren met grote groepen tot verjaardagen met een buffet naar keuze en van kleine feestjes tot bruiloften. Voor groepen vanaf 10 personen is telefonisch reserveren wenselijk via: 0031636396982 of 003289567165.

Brasserie is geopend van maart tot november. Check onze actuele openingstijden via onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/DeMaasnimf/?fref=ts  

Contactgegevens

Brasserie De Maasnimf
Herenlaakweg 102
3680 MAASEIK
België

Openingstijden

Toelichting: maart:
geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur.
De keuken is geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

april:
Geopend van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Afhankelijk van het weer gaan wij doordeweeks ook open.
Dinsdag gesloten.

mei:
De hele week behalve dinsdag geopend van 12:00 tot 22:00

juni t/m augustus:
Alle dagen geopend van 12:00 tot ??? uur.

september en oktober:
In het naseizoen zijn er afhankelijk van het weer aangepaste openingstijden.

november t/m februari:
Vanaf november zijn wij gesloten.
Onze deuren gaan weer open vanaf maart.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Aan/bij natuurwater
ja