Ontdek meer

 

Brasserie De Boshut

Restaurant, Buitenterras

Direct gelegen aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut Eten & Drinken'.

Dé plek om te genieten van rust, eten en drinken. In de sfeervolle brasserie kunt u in een ongedwongen ambiance een kopje koffie met Limburgse vlaai of een heerlijke maaltijd nuttigen. Of u nu met 2 personen bent of met een hele groep, de robuuste setting van De Boshut laat het toe om een gezellige tussenstop te maken voor een ieder. Hier kunt u loungen en genieten van het uitzicht. Bij minder goed weer kunt u binnen in de brasserie plaatsnemen. De menukaart biedt vele gerechten en snacks.

Het verrassende landschap van de Meinweg loopt tot aan de voordeur, diverse fiets- en wandelroutes leiden u langs dit in het oog vallende pand. De architectuur van het imposante gebouw legt een stukje historie bloot van het Meinweg gebied. De opstaande punt laat een oude cultuur zien die tot op heden bekendheid geeft aan het Natuurgebied, het plaggen van de Heidevelden. Omgeven met ruige speeltoestellen op steenworp afstand van het terras. In het speelbos kun je je helemaal uitleven.

De vele onderdelen bieden spanning voor iedere leeftijdscategorie. Van de waterpomp tot het uitgebreide klimbos. Ideaal om een middag goed te vertoeven met de kids of om uit te rusten na een lange wandeling. Vanaf hier starten ook verschillende (educatieve) wandelroutes, hiervoor kunt u terecht bij de infobalie in het bezoekerscentrum voor al uw vragen over de vele activiteiten, wandel- en fietspaden, menroutes of de start van uw excursie over het Nationaal Park De Meinweg.

Contactgegevens

Brasserie De Boshut
Meinweg 2
6075 NA HERKENBOSCH
Nederland
0475 530 439

Openingstijden

Do 1 februari 2018 t/m wo 31 oktober 2018
ma-zo: 10:00 - 20:00 uur,
do 1 november 2018 t/m vr 1 februari 2019
wo-zo: 10:00 - 20:00 uur,
Toelichting: De keuken is geopend vanaf 12.00 uur.
Alle vakanties* dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, ook de krokus/carnavalsvakantie.
* Kerstavond en oudejaarsavond 31 december gesloten vanaf 17.00 uur
* 1e Kerstdag 25 december gesloten.

Faciliteiten

Internetverbinding
vrij beschikbaar
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Betaald parkeren
nee
Parkeren bij accommodatie
ja
Huisdieren
Huisdieren toegestaan
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Reserveren
reserveren aangeraden in hoogseizoen

Ook op deze locatie

Agentschap Boshut

VVV Informatiepunt Herkenbosch De Boshut

VVV Informatiepunt Herkenbosch De Boshut. Hier vind je een aanbod aan wandel- en fietsroutes, stads- en dorpswandelingen en ander toeristisch informatiemateriaal.

Boshut

De Boshut

Aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut'. In de brasserie kunt u in een ongedwongen ambiance een kopje koffie met vlaai of een heerlijke maaltijd nuttigen.