Ontdek meer

 

Bootverhuur Boschmolenplas

Bootverhuurbedrijf

Een coronaproof dagje ongestoord genieten op het water met een bootje! Vaarbewijs niet nodig! Met gastvrij onthaal en duidelijke vaarinstructies bent u bij Bootverhuur Boschmolenplas aan het juiste adres! Met onze sloepen kunt u heerlijk over de Maasplassen varen.

Dit is een ideale sloep om een lekker dagje de Limburgse Maasplassen te verkennen, terwijl u geniet van de rustige omgeving. De sloepen bieden plaats aan maximaal 6 personen. De minimum leeftijd van de schipper en huurder is 21 jaar. Alvorens u het water opgaat krijgt u van een van onze medewerkers een uitgebreide instructie. Aan boord is een vaarkaart aanwezig. Bij terugkomst kunt u altijd nog nagenieten op het terras van Brasserie Boschmolenplas, van tevoren reserveren via: 0475 573233

Coronaproof uitje: bootverhuur voor de watersport zijn er door de Hiswa richtlijnen voorgeschreven voor de verhuur van boten waaraan wij houden: • Maximaal 2 personen per boot of Meerdere personen uit hetzelfde gezin/huishouden per boot. Overige regels: • 1,5 meter afstand. (voor uw en onze gezondheid) • Instructies zoveel mogelijk per mail of via de website vooraf. (routekaart, regels op het water, instructie-video) • Onze boten worden na iedere verhuur grondig gereinigd. De kleinschalige jachthaven is prachtig, beschut en rustig gelegen in Panheel en bevindt zich slechts op 1

Onze boten zijn voorzien van: 
– luxe zit-en rugkussens

– ruime zitbanken

– gratis zwemvesten

– een buiskap tegen de wind

– 12 volt aansluiting (voor telefoonoplader, koelbox etc.)

– een krachtige maar stille motor.

– een duidelijke vaarkaart van de omgeving Maaseik-Wessem-Roermond

Contactgegevens

Bootverhuur Boschmolenplas
Bosmolenweg 16
6097 NG HEEL
Nederland
06 20599951

Openingstijden

Ma-zo: 09:00 uur,
Toelichting: Bootverhuur Boschmolenplas is 7 dagen per week geopend. Je dient de sloep van te voren te reserveren. Je kunt ons gedurende de hele dag telefonisch bereiken. Indien telefonisch niet bereikbaar, dan gelieve het aanvraagformulier in te vullen en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Ook op deze locatie

Jachthaven Roermond e.o: Boschmolenplas

Jachthaven Roermond e.o: Boschmolenplas

Coronaproof uitje: bootverhuur voor de watersport zijn er door de Hiswa richtlijnen voorgeschreven voor de verhuur van boten waaraan wij houden:
* Maximaal 2 personen per boot of Meerdere personen uit hetzelfde gezin/huishouden per boot.
Overige regels: * 1,5 meter afstand. (voor uw en onze gezondheid)
* Instructies zoveel mogelijk per mail of via de website vooraf. (routekaart, regels op het water, instructie-video)
* Onze boten worden na iedere verhuur grondig gereinigd.
De kleinschalige jachthaven is prachtig, beschut en rustig gelegen in Panheel en bevindt zich slechts op 1

Boschmolenplas 5

Restaurants Roermond e.o : Brasserie Boschmolenplas

Brasserie Boschmolenplas verwelkomt je op haar prachtige locatie met een 360 graden view over de Boschmolenplas aan de ene en de gezellige jachthaven aan de andere zijde.

Boschmolenplas

Maaspark Boschmolenplas

Ruim opgezet park, uniek gelegen aan het water met eigen jachthaven. Breed scala aan luxe recreatievilla's. Ideaal voor vaarplezier, duiken, vissen, wandelen, fietsen en uitstapjes.

Duiklocatie Boschmolenplas

Duikcentrum- Duiklocatie Boschmolenplas

Duiklocatie Boschmolenplas ligt ten westen van het dorp Heel. De Boschmolenplas is net als de overige Maasplassen een voormalig grindgat.