Ontdek meer

 

Boerderijhoeve Schurenhof

Watersport

Onze monumentale boerderijhoeve is direct gelegen aan de Roer. Voor familie- of bedrijfsuitjes bieden wij speciale arrangementen aan.

Wij zijn het startpunt voor een mooie kanotocht door het unieke Roerdal. De bever en de ijsvogel zullen u vanaf de oever welkom heten.

In de periode van 1 juni tot 1 oktober kunt u bijna dagelijks terecht voor een twee uur durende kanotocht. Indien u graag begeleiding wenst tijdens de tocht, kunt u een gids boeken. Zowel de kanotocht, als de gids moeten vooraf gereserveerd worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Nagenieten en uitrusten van deze mooie tocht kunt u op ons boerderijterras. Beleef een stukje Limburg met Limburgse vlaai, huisgemaakt gebak en streekproducten. Werkt het weer in ons kikkerlandje niet mee, dan kunt u terecht in onze gezellige binnenruimte 'het Kippenhok'.

Wij zijn ook het startpunt voor mooie wandel- en fietsroutes in de grensregio. Voor de vissers op de Roer liggen de dag- of weekvergunningen klaar.

Wij heten alle levensgenieters welkom!

Contactgegevens

Landwinkel Schurenhof
Grootestraat 49
6063 AK VLODROP
Nederland
0475 403 393

Openingstijden

Ma: 12:30 - 17:00 uur,
di-vr: 09:00 - 18:00 uur,
za, zo: 09:00 - 17:00 uur,
Toelichting: Winteropeningstijden en speciale openingsuren tijdens feestdagen: zie website https://schurenhof.nl/contact.

Faciliteiten

Lid VVV
ja
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Betaalmogelijkheden
PIN