Ontdek meer

 

Bezinning: Elaisa Energetic Wellness

Bezinnen

Elaisa Energetic Wellness differentieert zich door een persoonlijke benadering van haar gasten. Wil jij op een dieper niveau jouw welzijn, schoonheid en gezondheid aanpakken, begeleiden we je stapsgewijs door een persoonlijk traject.

De energie van de vijf elementen, de geometrische vormen en ontelbare kristallen helpen je om terug te gaan naar de essentie. Grote raampartijen en terrassen geven een weids uitzicht op de heuvels en de adembenemend mooie zonsondergangen, die weerspiegeld worden in het prachtige meer.

Parkeren doe je gratis op de parking van het Terhills Cable Park. Van daaruit brengt een elektrische shuttle je elke 10 minuten tot aan de imposante ingang van Elaisa. Laat je meevoeren door de invloeden van onder meer de Maya’s, Inca’s en Egyptenaren. De passie voor de wijsheid en schoonheid van deze vervlogen culturen inspireerden tot het ontstaan van Elaisa.

Geniet van deze unieke, natuurlijke wellness-beleving en ontspan in een prachtige setting van bijzondere sauna’s en baden. Werk actief aan je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en zelfbewustzijn. Daarvoor kan je kiezen uit onze zorgvuldig geselecteerde holistische behandelingen en therapieën of deelnemen aan aanvullende activiteiten zoals yoga, meditatie en inspirerende workshops.

Onze missie? In Elaisa draait alles om jouw welzijn, beleving en zingeving. Vanuit zuiverheid, ervaring en balans.

Tarieven: 
• Dagentree: € 45,00 p.p. (studenten: € 39,00)

• Avondentree € 29,50 p.p. (iedere dag vanaf 17.00 uur)

De dagentree bedraagt € 45,- p.p./dag (inclusief parking en shuttle service). Jongeren onder de 21 jaar genieten van een verlaagd tarief van € 39,00. Daarnaast kunnen onze bezoekers ook kiezen voor een avondentree voor € 29,50 p.p. (iedere dag vanaf 17.00 uur).

Wij accepteren diverse betaalmogelijkheden, waaronder bankcontact, kredietkaarten, cash en cadeaubonnen.   

Openingstijden

Ma-zo: 10:00 - 22:00 uur,
Toelichting: Openingstijden feestdagen:
24 december van 10.00 - 17.00 uur
25 december van 11.00 - 22.00 uur
31 december van 10.00 - 22.00 uur
1 januari van 11.00 - 22.00 uur.

Faciliteiten

Aan/bij natuurwater
ja
Toegankelijk voor gehandicapten
ja
Rolstoeltoegankelijk toilet
ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara)
ja
Eigen parkeerterrein
ja
Parkeren bij accommodatie
ja
Betaalmogelijkheden
Creditcard
Reserveren
reserveren aangeraden
Contactpersoon
Christoff Mombers