Ontdek meer

 

Bed and Breakfast Roermond/Venlo e.o. : Het Raadhuys

Bed and Breakfast/Pension

Bed & Breakfast: Het Raadhuys te Kessel, tussen Roermond en Venlo, biedt de unieke combinatie van de luxe en bijzonderheid van een kleinschalig design hotel met de charme en gastvrijheid van een B&B. Een "adults only" accommodatie waar je kunt genieten van luxe, rust en bijzonderheid. Elke designkamer heeft zijn eigen stijl en is geschikt voor twee personen.

Een design B&B waarbij de historie van het pand en zijn typische kenmerken op inspiratievolle wijze zijn verweven in gekozen stijl en inrichting. Je slaapt comfortabel in een twee persoons Auping bed. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze livings en terrastuin met uitzicht op de Maas. In het souterrain bevindt zich de fietsenstalling met e-bike oplaadpunten.

Het Raadhuys is gelegen aan de Maas en gevestigd in het voormalige gemeentehuis van Kessel. Een dorp waar het goed toeven is. Je vindt er diverse terrasjes met uitzicht op de Maas, leuke restaurants, Kasteel De Keverberg en vele historische plekjes. Ook biedt de regio tal van mogelijkheden. Ontdek het zelf.

Marij & Theo Peeters

Het Raadhuys

Your stay of life 

Openingstijden

Altijd open
Toelichting: Geen incheck op zondag wel uitcheck.

Faciliteiten

Tweepersoonskamers met aparte bedden
4 Aantal
Parkeren bij accommodatie
ja
Internetverbinding
vrij beschikbaar
Huisdieren
Huisdieren niet toegestaan
Aan/bij natuurwater
ja
Afstand tot openbaar vervoer
0.8 km
Toegankelijk voor gehandicapten
nee
Oplaadpunt elek. fiets
ja
Reserveren
reserveren verplicht
Betaalmogelijkheden
PIN
Check-in vanaf
15.30