Amici Lodges am Effelder Waldsee

Camping

Amici Lodges 'am Effelder Waldsee'. Deze zeer recent aangelegde 4 **** camping beschikt over pittoreske houten Woodlodges, 2-persoons, 4-persoons en 5-persoons Duinlodges. Voorzien van een keukenblok met water, kookplaat en koelkast.

Onze mooie camping beschikt over vaste jaar- en toeristenplaatsen in het groen gelegen natuurgebied rondom de kraakheldere “Effelder Waldsee”.

Genieten van de rustige omgeving of een actieve dag op ons Amici Beach met Aqua Park en Cablepark waar u kunt waterskiën en wakeboarden.

Koffie, Lunch of Diner bij de Beachblub aan de Effelder Waldsee aan de rand van het prachtige natuurlandschap Nationaal Park De Meinweg.

Aan de Grens bij Rothenbach, Vlodrop in de Buurt van Maas-Schwalm-Nette Natuurpark.

Amicilodges am Effelder Waldsee
Waldseestrasse 7
41849 EFFELD-WASSENBERG
Duitsland

Ook op deze locatie

Amici Beach

Een geweldig spectaculair drijvend springkussenparcours op het kraakheldere meer van de "Effelder Waldsee".

Dagstrand AmiciBeach 'Am Effelder Waldsee'

We zijn blij u te mogen begroeten op ons dagstand. We handhaven corona-maatregelen en je moet Online Reserveren Klik button!

Beachclub AmiciBeach

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dagstrand Amici Beach en Beachclub liggen aan een 45 hectare groot meer door bossen omgeven.

Amici Beach club

Vlak over de grens bij Roermond-Vlodrop ligt Amici Beach Club met binnenrestaurant en buitenterras met een geweldige blik over de Effelder Waldsee.