Amici Beach club

Restaurant, Buitenterras

Vlak over de grens bij Roermond-Vlodrop ligt Amici Beach Club met binnenrestaurant en buitenterras met een geweldige blik over de Effelder Waldsee.

Zowel kleine en grote kaart: koffie, lunch of diner. Ook geschikt voor bruiloften, verjaardagen, evenementen.

Amici Beach club
Waldseestrasse 7
41849 EFFELD-WASSENBERG
Duitsland
+49 69 120066644

Do-za: 14:00 - 22:00 uur,
zo: 12:00 - 23:00 uur.

Ook op deze locatie

Amici Beach

Een geweldig spectaculair drijvend springkussenparcours op het kraakheldere meer van de "Effelder Waldsee".

Dagstrand AmiciBeach 'Am Effelder Waldsee'

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dit 45 hectare grote meer omgeven door bossen herbergt dagstrand Amici Beach. Een schitterend dagstrand waar jong en oud op zomerse dagen heerlijk kunnen vertoeven en waar u de gehele zomer kunt genieten van kristalhelder water met de hoogste zwemkwaliteit.

Beachclub AmiciBeach

Aan de rand van Nationaal Park de Meinweg in een prachtige natuurlijke omgeving ligt de Effelder Waldsee. Dagstrand Amici Beach en Beachclub liggen aan een 45 hectare groot meer door bossen omgeven.

Amici Bay

Amici Lodges am Effelder Waldsee

Amici Lodges 'am Effelder Waldsee'. Deze zeer recent aangelegde 4 **** camping beschikt over pittoreske houten Woodlodges, 2- en 4 persoons. Voorzien van een keukenblok met water, kookplaat en koelkast.