Ontdek meer

 

Lente in Limburg

Beleef de Lente! Limburg is dé place to be om er met het gezin op uit te gaan!

Vier vakantie in eigen land. De lente is de perfecte periode om er even lekker op uit te gaan, en Limburg te ontdekken. Een korte vakantie om alle hotspots te zien en genieten van een verfrissend drankje op een gezellig terrasje. Pasen en The Passion, Koningsdag en het Bevrijdingsfestival vier je natuurlijk in Limburg. 

Activiteiten tijdens het voorjaar

Activiteiten binnen

In Midden-Limburg vinden diverse activiteiten plaats om met kinderen te ondernemen. Als het regent is er genoeg vertier in de diverse zwembaden en binnenspeeltuinen. Daarnaast is er entertainment voor jong en oud bij de film, in het theater of tijdens het uitgaan. Ontspannen doe je optimaal tijdens een dagje wellness.

Activiteiten buiten

Trek er op uit en ga eindeloos wandelen in de Limburgse natuur. Kies je liever voor “shop till you drop” kom dan winkelen en flaneren in het Designer Outlet Center Roermond. Het grootste Outlet Center van de Benelux en Duitsland. Of winkel in de gezellige centra van Roermond en Weert. 

Evenementen

Tijdens de lente is er in Midden-Limburg genoeg te beleven! Breng een bezoek aan Weert tijdens de Oranjeweek, sla je slag tijdens een van de vrijmarkten op Koningsdag of swing mee tijdens het Bevrijdingsfestival in Roermond.
Kijk voor alle evenementen midden in Limburg op de evenementen agenda

Groepsactiviteiten

Kom je met een groep naar Limburg en wil je graag een verzorgd groepsprogramma? Programma’s zijn op maat samen te stellen door onze afdeling groepsreserveringen. Bekijk hier het totale aanbod aan groepsactiviteiten en reserveer direct! 

Bourgondisch Limburg

Eten en drinken

Geniet van Bourgondisch Midden-Limburg tijdens je verblijf. Typisch Limburgse streekproducten staan bij veel eetgelegenheden op de kaart voor lunch of diner.

Terrasje pakken

Geniet van de voorjaarszon op een van de vele terrassen in Limburg! Beleef de Bourgondische sfeer en geniet van een koud biertje, goed glas wijn of koffie met Limburgse vlaai. Lekker loungen aan het water behoort ook tot de mogelijkheden.

Bijzonder Overnachten

Tijdens je meerdaags verblijf in Midden-Limburg kun je op bijzondere plekken overnachten zoals in een kasteel, een voormalige gevangenis of wat dacht je van een pipowagen of tinyhouse. Persoonlijke aandacht krijg je natuurlijk in een van de vele bed and breakfasts. 

Kom je met een groter gezelschap overnachten kies dan voor één van de  groepsaccommodaties. Kijk hier voor de mogelijkheden voor een overnachting midden in Limburg.

Alvast een fijne vakantie toegewenst!