Ontdek meer

 

VVV Fietstocht Dr. Cuypers Architect tussen IJzeren Rijn en Kapel in 't Zand

Fietstocht

MELICK: Markt Melick, van: 13:00 tot 16:00, VVV Fietstocht Dr. Cuypers Architect tussen Ijzeren Rijn en Kapel in 't Zand, Kosten:Deelnameprijs: EU 5,00 per persoon, EU 1,- korting op vertoon van Limburg Card. Kinderen gratis.

Wie architect Cuypers noemt denkt direct aan Roermond en/of Rijksmuseum en Station Amsterdam. Echter niets is wat het lijkt, want deze architect wist ook in de naaste omgeving van Roermond menig opdracht te vergaren. Zo dus óók op sommige plekken in het huidige Roerdalen.
Fietsend door deze omgeving zullen we dan ook zo nu en dan stoppen op een aantal plaatsen die met zijn naam verbonden zijn.
We zoeken bovendien tijdens onze tocht niet alleen letterlijk de regio op waar eens "grenzen van Roerdalen" waren maar laat dit dan ook bij toeval zo ongeveer de omgeving zijn waar deze "grote architect" uiteindelijk zijn laatste rustplaats heeft gekregen.
De fietstocht is dus als het ware een mengeling van cultuur en natuur waarbij volop te genieten valt van de omgeving en van de te vertellen verhalen.
Er wordt gestart om 13.00 uur vanaf de Markt in Melick.
Duur van de fietstocht: +/- 3 uur.
Het is niet noodzakelijk te reserveren.

Koop je e-tickets voordelig via onze ticketshop:
https://www.webshopvvvmiddenlimburg.nl/nl/category/tickets/

Contactgegevens

Markt Melick
Markt 1
6074 BB MELICK
Nederland
0475 335 847

Openingstijden

Zo 25 augustus 2019 13:00 - 16:00 uur.

Faciliteiten

Toelichting prijs
Deelnameprijs: € 5,00 per persoon; (Bij vertoon van Limburg Card € 4,00); Kinderen gratis.