Vrijheid Maak Je Samen

Muziek overig, Theater overig, Gezelschap/orkest

HEERLEN: Heerlen, Burg. van Grunsvenplein 145, van: 19:30 tot 22:00, Vrijheid Maak Je Samen, Kosten:zie website

De muzikale voorstelling Vrijheid maak je samen reist tussen september 2019 en maart 2020 via de Liberation route door heel Limburg. De voorstelling bestaat een uitvoering van lokale muziekverenigingen die onder andere de compositie ' 75 Jaor Vreej' ten gehore brengen.
Voor het landelijke themajaar Herdenken en Vieren 75 jaar Bevrijding sloegen de Limburgse muziekbonden de handen in elkaar om middels muziek aandacht te geven aan vrede en vrijheid. Muziek brengt mensen samen, het verbindt en verbroedert. Met de voorstelling Vrijheid maak je samen, boordevol muzikale variëteit, vieren we vrijheid, herdenken we het verleden en leggen we verbindingen naar het heden en de toekomst.
Vrijheid maak je samen is een initiatief van de Limburgse muziekbonden: Limburgse Bond van Muziekgezelschappen (LBM), Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), Verbindend Netwerk Koorzang Limburg (VNK-L) in samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg.
www.hklimburg.nl/vrijheidmaakjesamen

Heerlen
Burg. van Grunsvenplein 145
6411 AS HEERLEN

Vr 20 september 2019 19:30 - 22:00 uur.

Toelichting prijs
zie website