Ontdek meer

 

Roermond Proeft!

Culinair

HERTEN: Julianaplein Herten, Julianaplein 12, van: 14:00 tot 23:00, Roermond Proeft!, Kosten:De toegang is graris, op het terrein betaal je met munten.

Dit culinaire evenement belooft een dag vol lekkers te worden, waar je met het hele gezin van kunt genieten. Het streven is natuurlijk om die mooie goede doelen weer een vette cheque te overhandigen. Daar kun jij aan bijdragen! Hoe? Door simpelweg te genieten van alles wat Roermond Proeft! 2019 te bieden heeft.
De mensen die vorig jaar ook al hebben geproefd aan ons culinaire festival kunnen minimaal dezelfde gezelligheid verwachten met een mooie mix van mensen. Er komen dit jaar nog meer stands bij, dus het aanbod wordt nog groter!
Op het knusse Julianaplein in Herten beginnen we om 14.00 uur met proeven van alle lekkernijen die de 12 stands te bieden hebben. Lekker met een biertje of een cocktail erbij wordt je getrakteerd op muziek. En niet te vergeten ons kinderspeelparadijs met springkussens en nog veel meer leuke activiteiten voor de kids.
Roermond Proeft heeft iedereen iets te bieden!

Contactgegevens

Julianaplein Herten
Julianaplein 12
6049 BT HERTEN
Nederland

Openingstijden

Za 7 september 2019 14:00 - 23:00 uur.

Faciliteiten

Toelichting prijs
De toegang is graris, op het terrein betaal je met munten.