Ontdek meer

 

DNA van Limburg editie Roermond

Tentoonstelling

ROERMOND: ECI Cultuurfabriek Roermond, ECI 13, van: 09:00 tot 17:00, DNA van Limburg editie Roermond, Toegang is gratis.

Bestaat er zoiets als "de Limburger"? Wat maakt je tot Roermondenaar? Dat je er woont? Dat je van vlaai houdt, of van kebab? Dat het dialect je moedertaal is, of mag dat ook Duits of een andere taal zijn? Of zijn het juist heel andere dingen die je tot Limburger of Roermondenaar maken? Het antwoord op deze vragen vind je tijdens de tentoonstelling "DNA van Limburg – editie Roermond"

De tentoonstelling nodigt de bezoekers uit hun eigen identiteit te onderzoeken. Bezoekers denken mee en dragen actief bij aan het verhaal van Limburg en van Roermond. De expositie is ontwikkeld door het Limburgs Museum en was daar ook al eerder te zien. Nu reist de expositie door de provincie en brengt het Limburgs Museum deze naar verschillende locaties. Na de gemeente Heerlen heeft nu ook de gemeente Roermond besloten de tentoonstelling aan te bieden aan iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar identiteit.

Contactgegevens

ECI Cultuurfabriek Roermond
ECI 13
6041 MA ROERMOND
Nederland

Openingstijden

Za 14 september 2019 t/m zo 24 november 2019
ma-za: 09:00 - 20:30 uur,
zo: 10:00 - 17:00 uur.

Faciliteiten

Toelichting prijs
Toegang is gratis.