CD- en platenbeurs Neerkant

Beurs

NEERKANT: Gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3, van: 11:00 tot 17:00, CD- en platenbeurs Neerkant, Toegang is gratis.

Oldies Club Neerkant organiseert op zondag 27 januari aanstaande een grote internationale CD- en Platenbeurs. De zaal gaat open om 11.00 uur en er zullen standhouders uit Nederland, België, Duitsland en zelfs uit Kroatië aanwezig zijn.
Er kan tijdens de beurs gesnuffeld worden tussen meer dan 95.000 (vinyl) singles, lp"s, CD"s en DVD"s. De zaal is geopend tot 17.00 uur en de entree en het parkeren is gratis! Er kunnen geen tafels meer gereserveerd worden. Alle tafels in de 4 de zalen zijn inmiddels gereserveerd.

Oldies Club Neerkant bestaat inmiddels al 35 jaar en organiseert al vanaf het prille begin de bekende platenbeurzen in Neerkant, die elke keer weer door vele muziekliefhebbers uit heel Nederland, België en Duitsland bezocht worden (aldus een enquête, gehouden onder de beursbezoekers). Op deze beurs kan niet alleen gekocht worden; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden.

Tijdens deze CD- en Platenbeurs zal Radio Extra Gold vanaf 12.00 uur rechtstreeks uitzenden. Internetradiostation Radio Extra Gold is de goudmijn van 50 jaar popmuziek en overal te beluisteren via internet. Met de grote hits uit je jeugd, dat lang geleden voor het laatst gehoorde juweeltje, die vergeten klassieker. Kortom, Radio Extra Gold staat garant voor de passende sfeer tijdens de CD- en Platenbeurs in Neerkant, maar is natuurlijk ook thuis te horen!

Gemeenschapshuis "De Moost"
Moostenstraat 3
5758 RX NEERKANT

Zo 27 januari 2019 11:00 - 17:00 uur.

Toelichting prijs
Toegang is gratis.