Bevrijdingsconcert 75 jaar Vrijheid

Muziek overig, Gezelschap/orkest

HEYTHUYSEN: De Bombardon, Sint Antoniusstraat 2, aanvang: 20:00 uur, Bevrijdingsconcert 75 jaar Vrijheid, Kosten:EU 5,00 incl. een consumptie

In het teken van de 75-jarige bevrijding in Zuid-Nederland, organiseren De Leudalzangers uit Heythuysen en Harmonie Ons Genoegen uit Herkenbosch 2 bevrijdingsconcerten. Het eerste concert vindt plaats op zondag 6 oktober om 14.00 uur in De Harch te Herkenbosch en het tweede concert op zaterdag 26 oktober om 20.00 uur in De Bombardon te Heythuysen. Muziek en cultuur waren niet vanzelfsprekend in de periode tijdens en vlak na de tweede wereldoorlog. In het concert worden melodieën en marsmuziek uit die periode gespeeld, aangevuld met enkele titelsongs uit bekende oorlogsfilms. Het concert zal worden afgesloten met het legendarische Britse lied van Vera Lynn “We"ll meet again”. De entree van de concerten is € 5,00 inclusief één consumptie. De gehele opbrengst van het concert in Heythuysen gaat naar de Stichting Veteranen Leudal.

De Bombardon
Sint Antoniusstraat 2
6093 GA HEYTHUYSEN

Za 26 oktober 2019 20:00 uur.

Toelichting prijs
€ 5,00 incl. een consumptie