Ontdek meer

 

Beegden bevrijd! Music for Freedom

Lichte muziek, Muziek overig

BEEGDEN: Gemeenschapshuis 't Leuke, Leukenstraat 6, van: 20:00 tot 01:00, Beegden bevrijd! Music for Freedom, Kosten:EU7,50

Tijdens het weekend “Beegden Bevrijd!” vindt op zaterdag 16 november in gemeenschapshuis "t Leuke de muzikale totaalvoorstelling “Music for Freedom” plaats. Deze eenmalige uitvoering wordt verzorgd door Harmonie Crescendo m.m.v. BigBandBeeg.
Rode draad is het verloop van de oorlogsjaren in Beegden: de bezetting, het dagelijkse leven, de onderduikers en razzia"s, de invasie in Normandië die zijn schaduw vooruitwerpt, de doorstoot naar Zuid-Nederland, de bevrijding van het dorp en het land en de herdenking van de slachtoffers.
Het harmonieorkest maakt gebruik van instrumentale en vocale solisten uit de Bigband en de muziek wordt verrijkt met treffende beamerbeelden. De verhaallijn wordt op een bijzondere manier verteld in de vorm van anekdotes en oorlogsmemoires.
Na de pauze wordt het bevrijdingsfeest in stijl voortgezet met een optreden van BigBandBeeg. Deze Bigband timmert flink aan de weg en is geregeld te horen op vele festivals.
Entreekaarten a € 7,50 via site en ATEP – Beegden

Contactgegevens

Gemeenschapshuis 't Leuke
Leukenstraat 6
6099 AR BEEGDEN
Nederland
0475 571 303

Openingstijden

Za 16 november 2019 20:00 - 01:00 uur.

Faciliteiten

Toelichting prijs
€7,50