Balkonconcerten Roermond

Muziek overig, Gezelschap/orkest

ROERMOND: Binnenstad Roermond, Markt 17, van: 13:00 tot 18:00 uur, Balkonconcerten Roermond, Toegang is gratis.

Zondag 26 mei vinden voor de 8e keer de VVV balkonconcerten plaats in de binnenstad van Roermond. Onder leiding van VVV gidsen wandelt u langs de prachtig versierde balkons waar solisten en ensembles uit Roermond en omgeving optredens verzorgen. Het thema van de Balkonconcerten is dit jaar 'Kunstenaars van Roermond'.

Een verscheidenheid aan muziekgenres staan garant voor een afwisselend programma!
Het muzikale voorprogramma begint om 13.00 uur op de Markt met The New Connection. Om
14.00 uur is de officiële opening door Wethouder Frans Schreurs en Cultuurburgemeester Pepijn Afman
met muzikale omlijsting door de Koninklijke Roermondse Zang- en Muziekvereniging.
14.20 uur: balkon Bell Bibliotheek Neerstraat met Ursula Maas
14.40 uur: balkon Hairby Colors Neerstraat met Nina Bongaerts trio
15.00 uur: balkon De Nieuwe Koerier Pelserstraat met Duo Loo se
15.20 uur: balkon Kiosk - Munsterplein met Orkest Switch uit Raamsdonkveer
15.40 uur: balkon Leliestraat/Hamstraat met Ensemble El Cambio
16.00 uur: balkon Company Hamstraat 27 met Els Boonen en Funs Douma
16.20 uur: Balkon ABN-AMRO Bank Kloosterwandstraat met Combo Hay Hutjes
16.40 uur: Grand Finale Stationsplein met Autarky Brass Band, Nina Bongaerts trio en Ursula Maas

De Grande Finale van de Balkonconcerten is op het Stationsplein vanaf 16.45 uur tot ongeveer 18:00 uur

Binnenstad Roermond
6041 EL ROERMOND

Zo 26 mei 2019 00:01 - 23:59 uur.

Toelichting prijs
Toegang is gratis.