Ontdek meer

 

Groepsactiviteiten Limburg

VVV activiteiten en coronamaatregels

De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt. Tot 19 januari gaat Nederland in een lockdown en kunnen jullie met een groep even geen activiteiten ondernemen. Gelukkig komt ook hier weer een eind aan.
Ter inspiratie voor jullie toekomstige bezoek, vinden jullie hier alvast tips ideeën voor de periode na de lockdown.
Ook dan geldt dat we ons uiteraard houden aan de richtlijnen van het RIVM. Het programma is mogelijk iets anders. De vermeldde groepsgroottes passen we aan naar de toegestane aantallen die gelden op het moment dat jullie uitje plaatsvindt. We houden rekening met de '1,5 meter samenleving' waardoor jullie veilig en met een gerust hart kunnen deelnemen.
Bel of e-mail ons gerust als jullie nog vragen hebben.

Groepsactiviteiten Limburg

VVV Midden-Limburg heeft veel leuke groepsactiviteiten in Limburg. Je kunt hier uitstekend terecht met een groot of klein gezelschap voor een gezellige dag. Je kiest een van onze standaard activiteiten of wij stellen een groepsactiviteit op maat voor je samen. Hoe dan ook, je bent verzekerd van een leuke groepsactiviteit voor jou, je vrienden of familie. Keus genoeg!

Groepsactiviteiten Limburg op maat 

Zoek je een gezellige groepsactiviteit in Limburg? Dan heeft VVV Midden-Limburg genoeg leuke dingen om te doen. In overleg kunnen wij een groepsactiviteit volledig op maat samenstellen. Zo weet je zeker dat de activiteit bij jou en je vrienden of familie past. Je hoeft het zelf niet meer uit te zoeken. Handig en eenvoudig! Hieronder vind je al onze groepsuitjes op maat.

Graag met gids? Dat kan! Vraag naar de mogelijkheden: 0475-330289 of e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl

VVV-wandeling cadeaubon: een gezond geschenk

Naast pepernoten of kerstkransjes op zoek naar een gezond geschenk? Een VVV Wandelbon is een sportief en leuk alternatief! Tot eind van dit jaar heeft de VVV een aantrekkelijke aanbieding. Je koopt een Wandelbon met 25% korting via onze webshop. Zodra de coronamaatregelen het weer toelaten, kun je deze bon inzetten voor een (stads)wandeling onder leiding van een deskundige VVV-gids. De bon is geldig tot 2022.

 • Bedrijven in Limburg met groepsactiviteiten

  Ben je op zoek naar een groepsactiviteit voor jou en je vrienden of familie maar wil je wel graag het programma zelf samenstellen?

  Maak dan een keuze uit een van de volgende bedrijven met groepsactiviteiten.
  Je kiest een van de vele mogelijkheden, neemt eenvoudig contact op en boekt direct een groepsactiviteit bij het bedrijf zelf!

 • Bedrijven met groepsuitjes

Aanvullende informatie

 • Vragen over groepsactiviteiten in Limburg

  Wil je meer informatie over groepsactiviteiten of heb je hulp nodig bij het reserveren?
  Neem dan contact op met onze afdeling groepsreserveringen:
  tel.: 0475-330289 of e-mail naar reservering@vvvmiddenlimburg.nl
  Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10.00 tot 17.00 uur.