Ontdek meer

 

Aanmelden en zichtbaarheid van jouw evenement

Aanmelden van een evenement, tentoonstelling of andere activiteit bij VVV Midden-Limburg

Hoe regel je dat snel en eenvoudig?

Gratis plaatsing, grootste evenementen kalender en grootste bereik in de regio

VVV Midden-Limburg heeft het meest complete overzicht van alle evenementen en activiteiten in onze regio. Daarnaast hebben al onze platformen ook het grootste bereik onder recreanten en toeristen.

Bezoekers van de evenementen pagina kunnen niet alleen op woonplaats zoeken, maar ook op type evenement, zodat jouw evenement via diverse ingangen gevonden kan worden. Daarbij zijn onze evenementen op diverse platforms en media zichtbaar. Zo weet je zeker dat jouw evenement voor een breed publiek zichtbaar is.

Maak ook gebruik van deze grote en gratis exposure en meld ook jouw evenement bij ons aan.

Let wel: wij plaatsen uitsluitend evenementen die plaatsvinden in onze eigen regio. Dit betreft de gemeenten Roermond, Weert, Nederweert, Maasgouw, Roerdalen, Beesel, Leudal, Wassenberg, Brüggen en Wegberg. Daarnaast plaatsen wij alleen evenementen van buiten onze regio op de website van onze partners.  

Evenementen voor Limburg Herdenkt 

Voor de campagne Limburg Herdenkt (Limburg Remembers) in het kader van 75 jaar bevrijding plaatsen wij evenementen voor geheel Limburg wanneer deze bij ons worden aangemeld. Het evenement is dan zichtbaar op de evenementen pagina van Limburgherdenkt.nl

Waar plaatsen we jouw evenement?

Jouw evenement is digitaal zichtbaar via:

• De website van VVV Midden-Limburg - www.vvvmiddenlimburg.nl

• Alle aangesloten digitale informatiezuilen van VVV Midden-Limburg (ong. 20 plaatsen in de hele regio)

• De VVV+gemeente link op internet (bv. VVVRoermond.nl, VVVWeert.nl, VVVRoerdalen.nl etc)

• De Maasplassen/vaar app

• Bij alle VVV partners die de VVV Midden-Limburg evenementenwidget op hun site hebben

Verder leveren wij maandelijks alle evenementen aan voor de Beleef Limburg uitgave, waarbij de redactie zelf bepaalt welke evenementen geplaatst worden. Ook plaatsen wij een selectie van de evenementen in het blad City Life Roermond.

Vragen?

Heb je vragen over bovenstaande zaken, neem dan contact op met één van onze winkels, of met onze webredactie, bereikbaar via evenementen@vvvmiddenlimburg.nl of via 0475-386305.