DISCOVER MORE

 

Visitor centre in the heart of Limburg

Central Limburg has a number of visitors’ centres where you can obtain more information about the region and its unique highlights.

There is a wide range of information available, in the form of leaflets, photos, videos, talks and exhibitions. Each visitors’ centre has knowledgeable employees on hand to answer any questions you might have.

Visitor centre

Ontdek natuur en erfgoed van Leudal. Vanaf Bezoekerscentrum Leudal kunnen groepen excursies maken door natuurgebied het Leudal op aanvraag met diverse thema's.

Bezoekerscentrum en museum Leudal
Visitor centre

GrensPark Kempen~Broek is een uitgestrekt, goed ontsloten gebied op de grens van beide provincies Limburg, ter hoogte van Weert. Hier kan je genieten van de open ruimte en de stilte.

Grenspark Kempen~broek
Visitor centre

Het Buitencentrum De Pelen geeft informatie over het nationaal park De Groote Peel.

Geen afbeelding beschikbaar
Visitor centre

Aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut'. In de brasserie kunt u in een ongedwongen ambiance een kopje koffie met vlaai of een heerlijke maaltijd nuttigen.

Boshut
Visitor centre, Day arrangement

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een product uit de winkel. 10% korting op de Doe- en Ontdektocht het Kabouterpad op vertoon van de Limburg Card.

Buitencentrum de Pelen
Visitor centre, Castle or country house, Sightseeing

Kasteel Montfort dateert uit 1260 en was eeuwenlang een van de grootste kastelen van Nederland.
Het werd door Hendrik van Gelre gebouwd, op een heuvelrug in het waterrijke Vlootbeekdal. Door deze ligging, het veelhoekige grondplan en de dikke natuurstenen muren was het praktisch onneembaar. Na Hendrik's dood in 1285 hoorde kasteel Montfort bij het graafschap Gelre.

Kasteel Montfort
Visitor centre, Museum

Eynderhoof is een uniek levendig museum, het is meer dan alleen historische gebouwen.

Museum Eynerhoof

Filters

Place

Characteristics