DISCOVER MORE

 

't Kapelhuis

Outdoor terrace

Of u nu speciaal naar 't Kapelhuis of naar de Kapel onder de Linden komt, of u fietst, loopt of rijdt toevallig langs, het is altijd de moeite waard er even te stoppen.

Op het terras, in de zon of in de schaduw van de lindenbomen, is het prettig toeven. Een glaasje wijn of een Gouverneur smaakt
er trouwens ook prima. Als het weer het niet toelaat om op het terras te gaan zitten, kunt u ook binnen in de sfeervolle gelagkamer iets gebruiken.

’t
Kapelhuis is gebouwd in 1676 en ligt naast de Kapel onder de Linden net buiten het witte stadje Thorn.Als u de bordjes naar de kapel volgt komt u er vanzelf.
’t Kapelhuis kan ook culinaire arrangementen voor gezelschappen tot 35 man verzorgen; denkt u bijvoorbeeld aan een lunch of
diner, eventueel aansluitend of voorafgaand aan een mis of bijeenkomst in de Kapel.

In overleg is veel mogelijk.
Ook voor zakelijke bijeenkomsten kunt u bij ’t Kapelhuis terecht. Er is een aparte ruimte waar vergaderingen gehouden kunnen worden.
Koffie,thee, soep en broodjes, en eventueel een drankje achteraf, kunnen naar believen geserveerd worden.
Maak svp tijdig uw wensen kenbaar aan uw gastvrouw Leonie Vincken.

Contact information

't Kapelhuis
Kapel
6017 RB THORN
Netherlands
06 13954325

Opening hours

Always open.

Also at this location

't Kapelhuis

Bed en Breakfast 't Kapelhuis

In the rural area around Thorn, next to the chapel under the Linden River, since 1676 't Kapelhuis is located. Since 2014 there is located B&B 't Kapelhuis.