DISCOVER MORE

 

Restaurant Weert e.o.: Fietscafe On the rocks

Restaurant

Net over de Belgische grens bij Weert ligt de duurzame unieke locatie van Botel Ophoven. Op de nieuwe ligplaats Agropolis Park is Botel Ophoven sinds april uitgebreid met Fietscafe On the rocks en een restaurant voor gasten en passanten. Hier wordt alles ambachtelijk, 'op grootmoeders wijze' en duurzaam bereid: eerlijke, gezonde, seizoensgebonden ingredienten en ruime porties worden gecombineerd met streekproducten. Een unieke locatie voor een unieke beleving!

Niet alleen meer dan 30 soorten groenten en fruit uit Kinrooi komen op tafel, maar ook streekwijnen en -bieren, Limburgse sappen en niet te vergeten het smaakvolle Maasvallei kruidenzout. Gastheer Leo en gastvrouw Katy heten u van harte welkom aan boord.

Sinds februari 2018 is Botel Ophoven als eerste in België trotse bezitter van de Groene Sleutel Restaurant (eco-label in toerisme)!  Ook zijn winnaar Toerisme Vlaanderen Award van Meest Maatschappelijk Verantwoord Toeristisch Ondernemer 2014.  Houder van 4 Green Keys. 

Ons motto: gasten op een duurzame manier laten (mee)genieten van de rust van het water en de prachtige omliggende natuur van RivierPark MaasVallei en dit in een familiale, huiselijke sfeer gebruik makend van eerlijke en duurzame producten.
Puur én duurzaam onthaasten op de Maasplassen in RivierPark Maasvallei.

Contact information

Restaurant Weert e.o.: Fietscafé On the rocks
Agropolis Park 102
3640 KINROOI
Belgium
+32 89 41 85 92
+32 494 81 41 51

Opening hours

Always open.