DISCOVER MORE

 

Magisch Hotel-restaurant de Abdij arrangement

Accomodation arrangement

Hotel-Restaurant de Abdij is ideaal en rustig gelegen in Horn, een kerkdorp van de Gemeente Leudal in Midden-Limburg. Op steenworp afstand, aan de andere kant van de Maas, ligt Roermond.

Met een bruisend stadscentrum en daarnaast het welbekende Designer Outlet Center. Het Leudalgebied en de Maasplassen zijn bij uitstek geschikt voor wandelaars en fietsers. Uiteraard hebben wij meerdere routes en informatie voor u beschikbaar in het hotel.
De gemeenschappelijke ruimtes van Hotel-Restaurant de Abdij ademen een huiselijke sfeer, vermengd met een vleugje historie van de kloostertijd. Ons Restaurant ‘de Refter’ biedt heerlijke, regionale gerechten – zowel tijdens lunch als diner. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten!
Hotel de Abdij telt 25 kamers, onderverdeeld in 1-2-3- en 4-persoonskamers. De kamers zijn eenvoudig uitgerust met een 2-persoonsbed of meerdere 1-persoonsbedden. Elke kamer beschikt over een televisie, een bureau en een eigen, bescheiden badkamer met douche of bad, wastafel en toilet.
U kunt op onze eigen parkeerplaats gratis parkeren en voor gasten met een elektrische auto is er een oplaadpunt aanwezig. Bent u met de fiets of heeft u fietsen meegenomen? Deze kunnen veilig worden gestald in de garage. Ook voor elektrische fietsen hebben wij een oplaadpunt.
In samenwerking met de VVV Midden-Limburg hebben wij een Magisch herfstarrangement samengesteld voor de speciale prijs van € 39,50 per persoon, per nacht. Bestaande uit:
·       1x overnachting inclusief ontbijt

·       Inclusief Limburg Card met meer dan 60 interessante aanbiedingen

·       Ontvangst met kopje koffie of thee en heerlijke Limburgse vlaai

·       Eventueel uit te breiden met ons 3-gangen Herfstmenu voor € 32,50 per persoon

·        Exclusief verblijfsbelasting van € 2,00 per persoon, per nacht

Wij verwelkomen u graag in Hotel-Restaurant de Abdij!

ZOEK EN BOEK JE KAMER(S)

Contact information

Magisch Hotel-restaurant de Abdij arrangement
Kerkpad 5
6085 BA HORN
Netherlands
0475 583 131