DISCOVER MORE

 

Hotel cafe restaurant Parkzicht

Hotel

Spend the night, sit quietly with a drink on the terrace or in the cafe, and enjoy Italian specialties prepared by our own Italian chef. Booking Orange button!

In de schaduw van O.L.V. Kapel in ’t Zand en het Kruiswegpark ligt hotel café restaurant Parkzicht.
De omgeving ademt serene rust en sfeer uit. Buiten op het terras is het heerlijk zitten en bij minder goed weer kunt u van uw drankje genieten in het gezellige café.

Het authentiek Italiaans specialiteitenrestaurant staat garant voor heerlijk eten. Vlees en visgerechten worden klaargemaakt in de open keuken waar ook de 'Forno a Legna' staat.
Door de pizzabakker worden in deze hout oven op traditionele wijze de lekkerste pizza’s gebakken. Het echte Italiaanse gevoel krijgt u in de zomer op het grote tuinterras en ’s winters in de gezellige ambiance van het restaurant.

Sinds augustus 2015 is het ook mogelijk om in deze lommerrijke, mooie en rustige omgeving te overnachten. De 4 Kamers en 2 suites zijn ruim en van alle moderne gemakken voorzien. De kamers worden aangeboden vanaf €80,00 per kamer per nacht met ontbijt.

Wilt u een combinatie van rust in een levendige stad dan is dit de ideale locatie om te overnachten, want de historische binnenstad van Roermond ligt op een kleine 10 minuten lopen.

Contact information

Hotel café restaurant Parkzicht
Parklaan 8
6045 BT ROERMOND
Netherlands
0475 317 454

Opening hours

We -Sa : 18:00 - 22:00 hour,
Su: 17:00 - 22:00 hour.

Also at this location

Restaurant Parkzicht

Restaurant Parkzicht

In Restaurant Parkzicht kunt u genieten van heerlijke mediterraanse en traditionele specialiteiten, klaargemaakt en geserveerd door een gepassioneerd en vriendelijk team.