DISCOVER MORE

 

Hap & Stap route Reuver

Walking route

Lengte: ca. 10,7 km. Deze route combineert wandelen met eten. De route voert door de dorpskern van Reuver en Beesel en het buitengebied. Geniet van gevarieerde versnaperingen tijdens je wandeling.

Een mooie wandeling leidt u door de gezellige dorpskern van Reuver en Beesel en haar buitengebied, dat bestaat uit een typisch terrassenlandschap welke door de eeuwen heen is gevormd door de Maas. Tussentijds is er voldoende ruimte om de innerlijke mens te versterken!
Bij een drietal horecaondernemers langs de route krijgt u een versnapering/hapje aangeboden.

De wandelroute op zich duurt ca. 2 uur, maar met de verschillende stops onderweg kunt u een paar leuke uurtjes in Reuver en Beesel doorbrengen! 
Vanwege de aard van de route en de vrijheid, die je als wandelaar geniet kun je niet reserveren voor de route, ook niet als je met een grotere groep wandelt.
Het kan wel handig zijn om een half uurtje voor aankomst van een groep (meer dan 8 personen) zelf even te bellen met het restaurant zodat de service wellicht wat sneller gaat i.v.m. de bereiding van de hapjes.

Hap-en-Stap in Reuver is à € 11,95 per persoon van maandag t/m vrijdag te koop aan de balie bij VVV Beesel/Reuver, Raadhuisplein 1a te Reuver. De route kan van dinsdag t/m zaterdag gelopen worden. Ook leuk om cadeau te doen.

Honden zijn in de horecagelegenheden niet toegestaan.

Voor meer informatie 077-474 2100

Bestel hier de route in de webshop van VVV Midden-Limburg

Contact information

Hap & Stap route Reuver
Raadhuisplein 1a
5953 AL REUVER
Netherlands

Facilities

Distance
10.7 km