DISCOVER MORE

 

Groepsaccommodatie/vakantiewoning Roermond e.o: Koningshof de Korenbloem

Group accommodation

De 10 persoons- groepsaccommodatie vakantiewoning Koningshof de Korenbloem, is gelegen aan de rand van het dorpje Montfort. De woning ligt in het natuurgebied de Rozendaal tussen Roermond en Maastricht.

Sinds 1970 is natuurbeschermer Stichting het Limburgs Landschap eigenaar van Landgoed Rozendaal en enkele oude hoeves die zich in het natuurgebied bevinden, waaronder dit juweeltje “de Koningshof”.

Koningshof de Korenbloem is volledig gerestaureerd en omgetoverd tot een luxe, hoogwaardig afgewerkte, vakantiewoning.

De voordeur van woning Koningshof de Korenbloem bevindt zich in de hoek van de gevel aan de kopse kant van de carréboerderij. Via de voordeur komt u in een ruime hal waar meteen een korenblauw bankje de ruimte siert. Vanuit de hal heeft u toegang tot de sfeervolle gele 2-persoons slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer heeft via twee grote ramen een prachtig uitzicht op de omringende weilanden. De slaapkamer beschikt over een eigen badkamer voorzien van inloop regendouche, wastafel en toilet.
In de hal bevindt zich eveneens een extra badkamer op de begane grond welke voorzien is van een zeer ruime inloopdouche, wastafel en toilet.

De leefruimte van vakantiewoning Koningshof de Korenbloem bevindt zich aan het andere uiteinde van de hal. Voor 10 personen is deze woning ruim van opzet. In de grote leefruimte valt direct het houten spant op dat zich in het midden van de leefruimte bevindt. Op de vloer ligt de mooie authentieke Limburgse plavuis en de muren zijn geleemd. Voor het houten spant en eveneens voor de openslaande tuindeuren aan de achterzijde die toegang geven tot het terras, staat de grote eettafel. Achter het houten spant is de zithoek gegroepeerd rondom de mooie schouw met houtkachel.

Via twee traptreden heeft u toegang tot de open keuken die grenst aan de leefruimte. De keuken is een grote lichte ruimte, met een blauwstenen aanrechtblad en mooie dieprode wandtegeltjes. Via een klein gerecycled raampje boven de spoelbak dat uitkijkt op de hal kunt u in de gaten houden wie er binnen komt. En in de zomer kunt u de dubbele openslaande tuindeuren open zetten en dineren op het terras. De L-vormige keuken is werkelijk van alles voorzien.

Terug in de hal heeft u via de trap toegang tot de overige vier 2-persoons slaapkamers die zich op de bovenverdieping bevinden. Alle kamers grenzen aan een zeer brede en lange overloop. De slaapkamers zijn stuk voor stuk zeer uitnodigend en beschikken over een eigen badkamer met inloop regendouche, wastafel en toilet. De wanden in de slaapkamers zijn met natuurlijke leem gestukt en op de volledige bovenverdieping ligt een warme houten vloer. Alle bedden in de slaapkamers zijn 1-persoons boxspringbedden. Kortom, alle slaapkamers zijn zeer comfortabel en luxe ingericht.

Hoe mooi Koningshof de Korenbloem van binnen ook is, hopelijk kunt u ook genieten van het prachtige buitengebied. Vanuit de tuindeuren in de woonkamer en de keuken heeft u toegang tot de privé tuin en het privé terras van de woning gelegen op het zuidwesten. Hier vandaan heeft u een prachtig uitzicht over de omringende velden en fruitboomgaarden. U zult geen enkel ander gebouw kunnen ontdekken zover als u kunt kijken. In het midden van de tuin tussen de twee woningen in staat een gemeenschappelijk speeltoestel met twee schommels. Ook is er een gemeenschappelijke overdekte tafeltennistafel. 

Kortom, vakantiewoning Koningshof de Korenbloem is een vakantiewoning die behalve rust en ruimte, ook enorm veel comfort zal bieden om heerlijk te genieten van familie en vrienden!

Er bestaat de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief ook de Klaproos erbij te huren. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen. Ook is in een van de bijgebouwen een vergader / recreatieruimte ingericht welke u eveneens kunt koppelen aan uw verblijf. 

Contact information

Beaujean Vacances, vakantiewoning Koningshof de Korenbloem
Rozendaal 7
6065 NE MONTFORT
Netherlands
043 455 9075

Opening hours

Mo -Fr : 09:00 - 21:00 hour,
Sa , Su: 12:00 - 17:00 hour.