DISCOVER MORE

 

Groepsaccommodatie vakantiewoning Roermond e.o : Heerenhof 't Voorhuys

Group accommodation

De 13-persoons vakantiewoning de Heerenhof 't Voorhuys, is gelegen tussen Roermond en Maastricht, op het "Landgoed Rozendaal". De vakantiewoning is gelegen aan de rand van het bos, aan het eind van een onverharde weg op het natuurgebied Rozendaal.

Wandelaars kunnen hier hun hart ophalen want het natuurgebied is circa 280 ha groot! Het natuurgebied kent een afwisselend landschap van loof en naaldbos, akkers en graslanden, vele onverharde wegen en lanen vol oude bomen. Verder staat Landgoed Rozendaal bekend om zijn kleurrijke akkers vol knalrode klaprozen, korenbloemen en kamille. Vlakbij de vakantiewoning de Heerenhof 't Voorhuys ligt de ruïne van kasteel Montfort, waar het natuurgebied vroeger bij hoorde. Een van de torens is recent gerestaureerd.

De vakantiewoningen Heerenhof 't Voorhuys en de Heerenhof 't Achterhuys zijn zeer geschikt om gezamenlijk te reserveren als een 24-persoons vakantiewoning. De woningen zijn weliswaar volledig gescheiden, maar de eetruimte van Heerenhof 't Voorhuys is prima geschikt om met 24 personen te dineren!

Contact information

Beaujean Vacances, vakantiewoning Heerenhof 't Voorhuys
Rozendaal 1
6065 NE MONTFORT
Netherlands
043 455 9075

Opening hours

Always open.