DISCOVER MORE

 

Fun Beach Group Events

Day arrangement

We verzorgen uw groepsuitje van top tot teen. Het grote aanbod aan activiteiten, enthousiaste begeleiding, en de unieke ligging aan het mooiste strand van Limburg zorgen ervoor dat u een onvergetelijke dag beleeft.

Een avontuurlijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, of teambuilding in Limburg waar nog lang over wordt nagepraat. Wie wil dat nou niet? Een bedrijfsuitje op het Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel is dé manier om uw bedrijf of het team van uw afdeling te belonen voor hun tomeloze inzet.

De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd. Uw personeelsuitje kunt u naar hartenlust combineren met een sportieve, ludieke of educatieve activiteit. Van Fun Adventures, bubblevoetbal, archerytag, highlandgames, reuzekanotocht tot een compleet verzorgd exclusief programma met als afsluiting een heerlijke barbecue op het strand of een geweldig feest in onze Beachclub Degreez. Mogelijkheden voor volledige dag programma zijn er te over!

Contact information

Fun Beach Group Events
Velkenskamp 1
6097 NN HEEL
Netherlands
0475 579 085

Facilities

Disabled access
yes
Toilet accessible for wheelchairs
yes
Parking next to accommodation
yes
Internet connection
freely available
Paid parking
no
Payment options
PIN
Bookings
reservation required

Also at this location

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud

Fun Beach The Beach in Panheel: ultiem waterplezier voor jong en oud

Funbeach - The best beach of Limburg!

Beachclub Degreez

Party en Zaalverhuur: Beachclub Degreez

Party locatie Beachclub Degreez in de directe omgeving van Roermond en Weert. De locatie voor zakelijke en particuliere events. Een uitzonderlijke plek waar men gezien mag en wil worden.

Fun Beach

Fun Beach Group Events

Fun Beach Group Events is reeds 20 jaar de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Fun Beach

Fun Beach Watersports

Bij Fun Beach The Beach tref je Fun Beach Watersports. Avontuurlijke watersporters kunnen hier het hart ophalen aan diverse spectaculaire activiteiten die het bloed gegarandeerd sneller doen stromen.

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping en terras in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Ons boerderijterras is een rustpunt tijdens uw wandeling of fietstocht.