DISCOVER MORE

 

E-Chopper tocht Limburg

Active and Sportive

Maak een e-chopper tocht en verken de Kempen-Broek, het Weerterland of het Peelgebied! Met deze milieuvriendelijke scooter rijd je bijna geruisloos door het landschap.

Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de landweggetjes, door de landerijen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de omgeving. 
De bestuurders krijgen een korte uitleg over de werking van de e-chopper

Je huurt de e-chopper altijd voor een dagdeel van 3 uur of een hele dag van 7 uur. Voor het ochtend en middagblok hebben we verschillende routes beschikbaar van ongeveer 30 km.
De routes zijn zo opgesteld dat je tijd hebt om onderweg te stoppen bij een bezienswaardigheid, theetuin of andere horecagelegenheid, terras of picknickplaats. In de routebeschrijving worden hiervoor suggesties gedaan.


Prijs:

vanaf € 29,50 per persoon.

Inclusief:
*E-Chopperhuur (3 uur uur). 
*Route.

Exclusief:

*Consumpties.
*Bemiddelingskosten €16,50. 

Bijzonderheden:
 *Tegen meerprijs mogelijk in geheel Limburg.*De prijs voor een e-chopper tour is per persoon / scooter, inclusief WA verzekering, routebeschrijving *Minimum leeftijd bestuurder 18 jaar, en aantoonbaar in het bezit te zijn van een bromfiets- of autorijbewijs.
 *Borg van € 150,- per reservering, voor vertrek contant te voldoen. Bij terugontvangst van de voertuigen, zonder schade, wordt de borg retour betaald.
* Mogelijk om het uitje uit te breiden: ontvangst met koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai of een Italiaanse steenovenpizza na afloop.
*Bij last-minute boekingen (binnen 7 werkdagen) worden dubbele bemiddelingskosten in rekening gebracht.

Contact information

E-Chopper tocht Limburg
Hoek 4b
6031 PW NEDERWEERT
Netherlands
0475 330 289