DISCOVER MORE

 

Dennenmarken Sauna & Beauty

Wellness

Dennenmarken Sauna en Beauty in Limburg biedt een zeer uitgebreid saunalandschap waar u een grote diversiteit aan sauna-ervaringen beleeft in een dag.

Het grote scala aan saunavoorzieningen zijn hypermodern en behoren tot het beste en meest complete sauna-aanbod van Limburg. Elke saunacabine heeft een eigen thema, dat garant staat voor een bijzonder sensatie:

- Aroma cabine

- Lichttherapie

- Ambiance cabine

- Russische blokhut

- Panorama cabine

- Turks stoombad

- Infrarood cabine

De saunacabines bevinden zich zowel binnen als buiten. Verder beschikt onze sauna over een verwarmd binnenbad en een royaal buitenbad met ligweide.

Onze horeca verzorgt een lunchgerecht of een meergangenmenu. Alle gerechten worden met liefde en aandacht bereid. U geniet hiervan in een harmonieuze omgeving, die geheel in balans is met de andere ruimtes: stijlvol en warm, licht en luxe. Om de sfeer van het jaargetijde nog intensiever te beleven verzorgt het restaurant ook een aantal seizoensgebonden gerechten.

Beauty
Schoonheid komt van binnen … maar ook de buitenkant verdient soms extra aandacht. Een bezoek aan de Dennenmarken schoonheidssalon biedt uitkomst. Onze gediplomeerde huidcoaches geven persoonlijke aandacht aan uw huidtype en huidconditie. Naast de gezichtsbehandelingen van Hannah kunt u ook terecht voor microneedling, hand- en voetverzorging en ontharen.

De Dennenmarken schoonheidssalon werkt met gerenommeerde merken, die ook bij ons te koop zijn.

Behalve schoonheidsbehandelingen biedt Dennenmarken ook diverse professionele massages aan. Elk type massage heeft een eigen uitwerking. Van verlichting van de spieren tot een heerlijk ontspannen gevoel met bepaalde aroma’s of door de dieptewerking van warme lavastenen.

Bij Dennenmarken Sauna en Beauty is elke eerste dinsdag van de maand een badkledingdag. Badkleding is dan niet verplicht, maar wel toegestaan. Iedereen is dus van harte welkom.  

Contact information

Dennenmarken Sauna & Beauty
Elmpterweg 46
6042 KL ROERMOND
Netherlands
0475 324 546

Opening hours

Mo -We : 11:30 - 20:00 hour,
Th : 10:00 - 23:00 hour,
Fr , Sa : 10:00 - 23:30 hour,
Su: 10:00 - 23:00 hour.