DISCOVER MORE

 

Cafe Weert : Cafe De Brouwer

Café or Bar, Outdoor terrace

Op de Oelemarkt te Weert ligt Cafe De Brouwer. Cafe De Brouwer is een mooi groot en compleet vernieuwde horeca onderneming in Weert. Buiten zijn reguliere cafe geeft De Brouwer ook verschillende mogelijkheden zoals zaalverhuur, feesten, partijen zoals bijvoorbeeld bruiloften. Uiteraard maken wij als Cafe De Brouwer deel uit aan Weerter brandslang.

De Brouwer is van alle gemakken voorzien en u kunt dan ook terecht voor groot en klein evenement. Met een breed netwerk aan partners zoals catering bedrijven, muzikanten en meer kan de brouwer een totaal pakket bieden voor bijna alle evenementen en feesten.
Stappen? Elke weekend heeft de Brouwer leuke dj's en sporadisch artiesten staan op vrijdag en op zaterdag, het resident dj team verzorgt op de reguliere avonden de muziek en draaien voor ieder wat wils. De ondernemers achter de Brouwer zijn Raymond en Nancy Houben welke geen onbekende zijn in de Weerter horeca. De passie voor het vak en café zijn dan ook zeker visueel te erkennen aan het mooie en schone uiterlijk van de zaak.

Nieuwsgierig?
Kom een lekker pilsje drinken (brandbier) Of kom een speciaal biertje proeven bij De Brouwer. Voor de kleintjes hebben we natuurlijk ook gewoon een frisdrankje chocomel of een fristi. De Brouwer is 7 dagen per week geopend en het personeel staat altijd vriendelijk voor u klaar.

Heeft u vragen? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van de brouwer? Bel of mail ons gerust, we zullen samen met u kijken naar de eventuele mogelijkheden. De Brouwer ligt aan de kop van de Oelemarkt kruisend aan de Emmasingel en heeft een heerlijk groot terras. Bij goed weer is het dus ook heerlijk toeven in het zonnetje.

Deelnemer Wieërter Brandslang

Contact information

Café Weert : Café De Brouwer
Oelemarkt
6001 ES WEERT
Netherlands
06 22553080

Opening hours

Mo -Th : 20:00 - 03:00 hour,
Fr , Sa : 14:00 - 03:30 hour.

Facilities

Internet connection
freely available
Disabled access
yes
Toilet accessible for wheelchairs
yes
Paid parking
no
Parking next to accommodation
yes
Pets
Pets not permitted
Payment options
PIN
Bookings
reservation not possible