DISCOVER MORE

 

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

Visitor centre

Het Buitencentrum De Pelen geeft informatie over het Nationaal Park De Groote Peel.

Er is een groene winkel en kaarten en folders beschikbaar. Er is een inpandige horecagelegenheid met terras. De toegang tot het bezoekerscentrum is gratis. Bij Buitencentrum De Pelen beginnen drie gemarkeerde wandelroutes in het nationaal park van twee, drie en zes kilometer. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat samenstellen en verzorgen van programma’s voor bedrijfsuitjes, familiedagen of andere speciale gelegenheden. Er is een gevarieerd activiteitenprogramma.

Met de Limburg Card profiteer je van een leuke korting, kijk voor meer info op:
Limburg Card aanbieding

Contact information

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer
Moostdijk 15
6035 RB OSPEL
Netherlands
0495 641 497

Opening hours

Mo : Closed
Tu -Su: 10:00 - 17:00 hour.

Also at this location

Vergaderen Weert e.o : Peelboerderij Buitencentrum De Pelen

Vergaderen Weert e.o : Peelboerderij Buitencentrum De Pelen

Are you looking for a unique location for a meeting near Weert? Are you looking for a place outside the normal working environment, in a quiet place where you can take a relaxing walk in nature in the meantime to get inspiration? Or other meetings, such as driving sessions, workshops, or a coffee table. Then De Peelboerderij is an excellent choice.

Groote Peel

Buitencentrum De Pelen - Staatsbosbeheer

De Groote Peel is een gebied als geen ander. Het is geen bos, geen heide, geen polder. Peel betekent moerassige plek. En drassig is het hier. Door een leemlaag kon het water niet goed wegzakken.

Buitencentrum de Pelen

Buitencentrum De Pelen/Staatsbosbeheer

KORTING LIMBURG CARD: 10% korting op een product uit de winkel. 10% korting op de Doe- en Ontdektocht het Kabouterpad op vertoon van de Limburg Card.