DISCOVER MORE

 

Brasserie De Boshut

Restaurant, Outdoor terrace

Direct gelegen aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut Eten & Drinken'.

Dé plek om te genieten van rust, eten en drinken. In de sfeervolle brasserie kunt u in een ongedwongen ambiance een kopje koffie met Limburgse vlaai of een heerlijke maaltijd nuttigen. Of u nu met 2 personen bent of met een hele groep, de robuuste setting van De Boshut laat het toe om een gezellige tussenstop te maken voor een ieder. Hier kunt u loungen en genieten van het uitzicht. Bij minder goed weer kunt u binnen in de brasserie plaatsnemen. De menukaart biedt vele gerechten en snacks.

Het verrassende landschap van de Meinweg loopt tot aan de voordeur, diverse fiets- en wandelroutes leiden u langs dit in het oog vallende pand. De architectuur van het imposante gebouw legt een stukje historie bloot van het Meinweg gebied. De opstaande punt laat een oude cultuur zien die tot op heden bekendheid geeft aan het Natuurgebied, het plaggen van de Heidevelden. Omgeven met ruige speeltoestellen op steenworp afstand van het terras. In het speelbos kun je je helemaal uitleven.

De vele onderdelen bieden spanning voor iedere leeftijdscategorie. Van de waterpomp tot het uitgebreide klimbos. Ideaal om een middag goed te vertoeven met de kids of om uit te rusten na een lange wandeling. Vanaf hier starten ook verschillende (educatieve) wandelroutes, hiervoor kunt u terecht bij de infobalie in het bezoekerscentrum voor al uw vragen over de vele activiteiten, wandel- en fietspaden, menroutes of de start van uw excursie over het Nationaal Park De Meinweg.

Contact information

Brasserie De Boshut
Meinweg 2
6075 NA HERKENBOSCH
Netherlands
0475 530 439

Opening hours

Th 1 February 2018 including We 31 October 2018
Mo -Su: 10:00 - 20:00 hour,
Th 1 November 2018 including Fr 1 February 2019
We -Su: 10:00 - 20:00 hour.

Facilities

Internet connection
freely available
Disabled access
yes
Toilet accessible for wheelchairs
yes
Paid parking
no
Parking next to accommodation
yes
Pets
Pets permitted
Charging point for electric bicycle
yes
Bookings
reservation recommended in high season

Also at this location

Agentschap Boshut

VVV Informatiepunt Herkenbosch De Boshut

In the VVV tourist shops you will find an extensive range of walking and cycling routes, charts, town and village walks and other tourist information material.

Boshut

De Boshut

Aan de rand van Nationaal park de Meinweg ligt 'Bezoekerscentrum De Boshut'. In de brasserie kunt u in een ongedwongen ambiance een kopje koffie met vlaai of een heerlijke maaltijd nuttigen.