DISCOVER MORE

 

Bootverhuur Boschmolenplas

boat hire firm

Een dagje ongestoord genieten op het water! Vaarbewijs niet nodig! Met gastvrij onthaal en duidelijke vaarinstructies bent u bij Bootverhuur Boschmolenplas aan het juiste adres! Met onze sloepen kunt u heerlijk over de Maasplassen varen.

Dit is een ideale sloep om een lekker dagje de Limburgse Maasplassen te verkennen, terwijl u geniet van de rustige omgeving. De sloepen bieden plaats aan maximaal 6 personen. De minimum leeftijd van de schipper en huurder is 21 jaar. Alvorens u het water opgaat krijgt u van een van onze medewerkers een uitgebreide instructie. Aan boord is een vaarkaart aanwezig. Bij terugkomst kunt u altijd nog nagenieten op het terras van Brasserie Boschmolenplas, van tevoren reserveren via: 0475 573233

Onze boten zijn voorzien van: 
– luxe zit-en rugkussens

– ruime zitbanken

– gratis zwemvesten

– een buiskap tegen de wind

– 12 volt aansluiting (voor telefoonoplader, koelbox etc.)

– een krachtige maar stille motor.

– een duidelijke vaarkaart van de omgeving Maaseik-Wessem-Roermond

Contact information

Bootverhuur Boschmolenplas
Bosmolenweg 16
6097 NG HEEL
Netherlands
06 20599951

Opening hours

Mo -Su: 09:00 hour.

Also at this location

Jachthaven Roermond e.o: Boschmolenplas

Jachthaven Roermond e.o: Boschmolenplas

De kleinschalige jachthaven is prachtig, beschut en rustig gelegen in Panheel en bevindt zich slechts op 10 kilometer afstand van Roermond. De jachthaven beschikt over 110 vaste-, seizoens- of passantenligplaatsen voor boten van 6 tot 20 meter lengte.

Boschmolenplas 5

Restaurants Roermond e.o : Brasserie Boschmolenplas

Brasserie Boschmolenplas verwelkomt je op haar prachtige locatie met een 360 graden view over de Boschmolenplas aan de ene en de gezellige jachthaven aan de andere zijde.

Boschmolenplas

Maaspark Boschmolenplas

Spacious park, uniquely situated on the waterfront with own marina. Wide range of luxury holiday villas. Ideal for pleasure boating, diving, fishing, hiking, biking and trips.

Duiklocatie Boschmolenplas

Duikcentrum- Duiklocatie Boschmolenplas

Duiklocatie Boschmolenplas ligt ten westen van het dorp Heel. De Boschmolenplas is net als de overige Maasplassen een voormalig grindgat.