DISCOVER MORE

 

Dinnercruise Kerstmis

Culinary, Miscellaneous

MAASBRACHT: Maasbracht, Havenstraat 22, van: 12:30 tot 15:30, Dinnercruise Kerstmis, Kosten:EU 44,00 p.p., kinderen 4 t/m 11 jaar EU 20,00

Ook dit jaar kunt u vanuit Maasbracht inschepen voor de traditiegetrouwe dinnercruise op beide kerstdagen! Bij het naderen van de sfeervolle Cruise Terminal ontvangt u al direct een warm welkom van de Kerstman... Vervolgens wordt u door de kapitein en de crew ontvangen aan boord van het eigentijdse passagiersschip Stadt Wessem, volledig ondergedompeld in een subtiele en eigentijdse kerstsfeer.

Na boarding wordt er koers gezet voor een schitterende wintercruise over de Grensmaas en de Zuidelijke Maasplassen. Onderweg bent u getuige van ruige natuurlandschappen en wordt er gevaren langs het maasdorpje Wessem en richting Maasresort Boschmolenplas via de voormalige grindmeren. Onderweg zal de kapitein u wijzen op de meest bijzondere bezienswaardigheden.

Tijdens de reis staat er een luxe en gevarieerd dinerbuffet tot uw beschikking, boordevol koude en warme specialiteiten. Ook aan de kids wordt er gedacht: er zijn frietjes, minisnacks, appelmoes en nog veel meer... Ter afsluiting presenteert de keukenbrigade een feestelijk verrassingsdessert.

Dit kerstarrangement is beslist een aanrader voor jong en oud! Tussen de gangen door is er de gelegenheid om te genieten van winterse uitzichten vanaf het buitendek en daarnaast bent u van harte welkom om - samen met de (klein)kinderen - een kijkje te nemen in het stuurhuis, bijvoorbeeld voor een uniek fotomoment met de kapitein én kerstman.

Contact information

Maasbracht
Havenstraat 22
6051 CS MAASBRACHT
Netherlands
0475 461 574

Opening hours

We 25 December 2019 12:00 - 16:00 hour,
Th 26 December 2019 12:00 - 16:00 hour.

Facilities

Toelichting prijs
€ 44,00