ERFAHREN SIE MEHR

Konferenzen und Tagungen mitten in Limburg

Suchen Sie nach einem inspirierenden Ort für eine Tagung, Konferenz oder eine andere Zusammenkunft? Dann ist Midden-Limburg eine erfrischende Abwechslung!

Mit einer Riesenauswahl an Standorten, von einer starke Geschäfts-Atmosphäre bis zu einer mehr gemütlichen Atmosphäre und den zugehörigen Einrichtungen, bietet Midden-Limburg alles, um es zu einem erfolgreichen Treffen zu machen.

Kongress- und Tagungsstätten

Vergaderen in een groene omgeving bij Kasteel Baexem. Kasteel Baexem is een uitstekend geschikt congrescentrum en vergaderlocatie. Het bijzondere kasteeltje werd in de 17e eeuw gebouwd op het 13e-eeuwse stamhuis van een familie.

Congrescentrum en vergaderlocatie Kasteel Baexem
Kongress- und Tagungsstätten

'Business Class' minicruises ter gelegenheid van uw meeting, presentatie, minisymposium, relatiedag of teambuilding, waarbij 'de Maasplassen' dienen als inspirerende setting.

Rederij Cascade zakelijk
Kongress- und Tagungsstätten, Restaurant

Restaurant Het Gesprek ist schon lange zeit in das Zentrum von Roermond.

Het Gesprek
Kongress- und Tagungsstätten

Vergader en Congreslocatie , Beachclub Degreez ligt op een unieke locatie tussen Weert en Roermond en op 3 minuten afstand van de aansluiting met de A2. Bij Beachclub Degreez kunt u terecht voor de organisatie van bedrijfsevents, privebijeenkomsten geheel naar eigen wens.

Vergader en Congreslocatie: Beachclub Degreez
Kongress- und Tagungsstätten

We zijn elke zondag geopend vanaf 11.00 uur. Wilt u ons buiten openingstijden bezoeken is dat mogelijk op aanvraag.

Ons Boerenerf
Kongress- und Tagungsstätten

Eine Versammlung abhalten im Kunstwerkstaat in Nationaldenkmal.

Vergaderen Roermond : Galerie Mariska Dirkx

Filters