ERFAHREN SIE MEHR

Veranstaltungen und Ausstellungen mitten in Limburg

Hier finden Sie die umfassendste und komplette Liste der Veranstaltungen und Aktivitäten für einen Tagesausflug, einen Ausflug mit den Kindern oder mit Freunden in Midden-Limburg.

Mitten in Limburg steht eine Menge auf dem Programm im Bereich Musik, Theater, Film, Ausstellungen, Märkte, Sport, Wandern, Radfahren und viele größere und kleinere Veranstaltungen.

Sie können die Veranstaltung  oder Aktivität Ihrer Wahl in den unten aufgeführten Veranstaltungskalender finden. Filtern der Events ist möglich auf Ort oder Typ. Den Inhalt der Veranstaltungen ist nicht Übersetzt. Das Datum, den Zeitpunt, Art der Veranstaltung und den Ort sind allerdings auf Deutsch lesbar.

So 12 Mai 2019

NEDERWEERT: Bosserhof, Bosserstraat 21 a, van: 10:00 tot 12:30, "De Vlinderpaat", Toegang is gratis.

"De Vlinderpaat"
So 12 Mai 2019

Zuruck in die Zeit, in der die Bockreiter und anderes Gesindel die Gegend unsicher machten.

Archaologische Statte Nederweert - Das Gefangnis
So 12 Mai 2019

Lengte ong. 1,2 Km. Met je smartphone een digitale dorpswandeling maken door drakendorp Beesel. Ontdek de vele elementen die Beesel tot het dorp van de draak maken.

Digitale dorpswandeling door drakendorp Beesel
So 12 Mai 2019

THORN: VVV Thorn, Wijngaard 8, van: 12:00 tot 18:00, Hap en Stap in de Maasstadjes Thorn en Wessem, Kosten:EU 11,95

Hap en Stap in de Maasstadjes Thorn en Wessem
So 12 Mai 2019

NEDERWEERT: Lambertushof 3, en in alle etalages van de winkeliers, Lambertushof 3, van: 10:30 tot 17:00, Kunstlint Nederweert 2019, Toegang is gratis.

Kunstlint Nederweert 2019
So 12 Mai 2019

THORN: VVV Thorn, Wijngaard 8, van: 10:00 tot 16:00, KunstPodium Maasgouw, Toegang is gratis.

KunstPodium Maasgouw
Tag der Offenen Tür, Rundführung
So 12 Mai 2019

WEERT: Sint Annamolen Keent, Keenterstraat, 1 1, van: 13:00 tot 17:00, Molenzondagmiddag op de Sint Annamolen, Toegang is gratis.

Molenzondagmiddag op de Sint Annamolen
So 12 Mai 2019

Er werd hard gewerkt aan de hoogwaterveiligheid voor de bewoners langs de Maas. In dit nieuwe stukje dynamische riviernatuur zwaait de Maas nu de plak en dit is te zien aan de bijzondere en weelderige plantengroei en dierenleven in het gebied.
Een MaasVerkenner gaat met je mee op ontdekking in het nieuwe natuurgebied van Borgharen en vertelt je meer over de natuurontwikkeling in het gebied.
Start: 14 uur, parking Middenstraat Borgharen (Maastricht)
Deelname: 2 euro per persoon, 5 euro per gezin. Inschrijven is niet nodig!
Bij slecht weer kan het modderig zijn. Wandelschoenen of laar

Nieuwe natuur in het RivierPark Maasvallei (Borgharen)
Varia
So 12 Mai 2019

STEVENSWEERT: Streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak, Jan van Steffeswertplein 1, van: 13:00 tot 16:00, Speurtocht door het streekmuseum Stevensweert-Ohe en Laak, Kosten:Gratis voor kinderen t/m 12 jaar, begeleiders a EU 3,00 p.p., museumkaarthouders en leden Amici Insulae zijn gratis

Speurtocht door het streekmuseum Stevensweert-Ohé en Laak
So 12 Mai 2019

THORN: Gemeentemuseum Het Land van Thorn, Wijngaard 14, van: 10:00 tot 17:00, Typisch Tullemans, Kosten:Entree EU 3,50 p.p.

Typisch Tullemans