ERFAHREN SIE MEHR

 

Unternehmer mit einem Herz für Radfahrer mitten in Limburg

Diese Unternehmer verstehen Sie als Fahrrader und sind speziell ausgerüstet um Fahrrader zu empfangen z.B. eine Ladestation für Ihr E-Bike bis hin zu einer Umkleidegelegenheit, oder freie Parkmöglichkeiten.

Vor allem in einem so schönen Fahrradgebiet wie Midden-Limburg ist es wichtig, dass Sie als Fahrrader sich zu Hause fühlen.

Brasserie/Lunchroom

Bij Brasserie/ Lunchroom Weert ; de Eetkamer de Oude Schut verwijst de naam naar het roemruchte Weerter merk oude jenever dat August Mathijsen al in 1882 op deze plek produceerde. Hier in het poorthuis bevond zich de 'flessenstraat' van de stokerij.

Brasserie/ Lunchroom Weert : Eetkamer de Oude Schut
Restaurant

Een avond lekker lang tafelen. In Cafe-Restaurant Pont, vlak aan de Maas, kun je heerlijk, bijkletsen met je geliefde(n). Samen genieten van een hapje en een drankje. In ons restaurant is dit allemaal mogelijk. Waanzinnig eten met bijpassende wijnen of speciaalbieren.

Cafe-Restaurant Pont
Restaurant

Het restaurant ; Eetkamer de Oude Schut te Weert heeft een naam die verwijst naar het roemruchte Weerter merk oude jenever dat August Mathijsen al in 1882 op deze plek produceerde. Hier in het poorthuis bevond zich de 'flessenstraat' van de stokerij.
Anno nu staat De Oude Schut voor genieten van een lunch- en dinerkaart vol kleine en grotere gerechten. Met volop keuzen uit het seizoenaanbod.
Namens alle medewerkers wens ik u een verblijf dat smaakt naar meer.

Restaurant Weert: Eetkamer de Oude Schut