Gruppenunterkunft, Bungalowpark - Ferienpark

Rond het hart van Weerterbergen ''het centrumplein'', bevinden zich het Subtropisch Zwembad + sauna, Restaurants, winkels, terrassen, bowlen, midgetgolf en diverse speeltoestellen.

De comfortabele bungalows zijn gebouwd rondom de grachten van een groot ven of liggen verspreid in de bosrijke natuur. De 10- t/m 24 persoons familievilla’s zijn uitstekend geschikt voor een familiefeest, reünie of een weekendje weg met vrienden.

Op de Weerterbergen bevindt zich een vakantiedialyse centrum. Onbezorgd, maar met volop medische zorg op vakantie gaan.

Het wordt steeds lastiger om een leuk en origineel kinderfeestje te organiseren. Als u voor de kinderen zorgt, dan zorgen wij voor de rest.

Een jubileum, babyborrel, communiefeest, trouwerij, koffietafel, receptie, themafeest, vergadering of cursus. Geef ons een reden voor een feestje en wij komen met een feestelijk concept voor elk budget.

Tot ziens op vakantie park Weerterbergen!

Durchgehend geoffnet.

Ausstattung/Service

Restaurant (für Gäste)
Eigener Parkplatz
Spielplatz
Haustiere
Haustiere nur auf Anfrage
Mitglied VVV
Schwimmbad
Überdacht
Bezahloptionen
Kreditkarte
Bezahloptionen
PIN

Auch an diesem Ort

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

Im Herzen von Weeterbergen "het centrumplein" befinden sich das subtropische Schwimmbad mit Saunabereich, Restaurants, Geschafte, Terrassen, Bowling, Minigolf und diverse andere Moglichkeiten.

Vakantiepark Weerterbergen

Weerterbergen bietet Ihnen die grenzenlose Gastfreundlichkeit eines Ferienparks an, kombiniert mit allen notigen Ausstattungen fur eine effiziente Versammlung.

Vakantiepark Weerterbergen

KORTING LIMBURGCARD: EU 1,00 korting op de reguliere entreeprijzen bij zwemparadijs Weerterbergen